Închide meniul

Jefte Betancor şi-a ales viitorul! Semnează cu un nume mare din Liga 1

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 decembrie 2023, 17:30

Jefte Betancor şi-a ales viitorul! Semnează cu un nume mare din Liga 1

Jefte Betancor şi-a ales viitorul! Semnează cu un nume mare din Liga 1

Jefte Betancor se bucură după un gol marcat pentru CFR Cluj / Profimediaimages

Jefte Betancor şi-a ales viitorul! Atacantul spaniol, în vârstă de 30 de ani, va continua în Liga 1, după ce a fost pus pe liber de CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Betancor va semna cu Dinamo, fiind o lovitură importantă pe care „câinii” au reuşit-o pe piaţa transferurilor.

Jefte Betancor şi-a ales viitorul! Semnează cu un nume mare din Liga 1

Potrivit sport.ro, Betancor va juca din luna ianuarie, atunci când se deschide fereastra de mercato. Sursa citată notează că transferul este intermediat de Gabriel Glăvan, directorul sportiv al clubului din ”Ștefan cel Mare”.

Gabriel Glăvan este, de altfel, omul care l-a adus pe spaniol în România, atunci când era director sportiv la FC Voluntari.

Jefte Betancor a intrat în conflict cu staff-ul clubului CFR Cluj, spaniolul ajungând la o înţelegere cu conducerea pentru a-şi rezilia contractul.

Reclamă

Jefte Betancor a dat cărțile pe față după ce a plecat de la CFR Cluj. Dezvăluiri despre conflictul cu Andrea Mandorlini

Jefte Betancor a dat cărțile pe față după ce a plecat de la CFR Cluj. Atacantul a vorbit despre conflictul cu Andrea Mandorlini, care l-a făcut să rupă înțelegerea cu formația ardeleană.

Atacantul din Spania a dezvăluit faptul că nu a fost mulțumit de minutele pe care le primea de la tehnicianul clujenilor, iar astfel a decis să plece de la fosta campioană a României.

Problemele dintre atacant și antrenorul de la CFR Cluj au apărut după ce Betancor a plecat de la stadion, la pauza partidei cu Farul, după ce a fost scos din teren de către Andrea Mandorlini.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, jucătorul de 30 de ani a dezvăluit discuția pe care a purtat-o cu antrenorul italian, dar și motivul pentru care a ales să plece de la CFR Cluj.

Eu am decis să încheiem contractul”

„Eu am decis să încheiem contractul. Am vrut să mă lase să plec, pentru că eram nefericit. E bine pentru ambele părți. Eu nu jucam foarte mult și nu eram fericit. După meciul cu Farul am vorbit și am spus că e imposibil să mai rămân așa, pentru că eram schimbat de fiecare dată.

De la meciul cu Adana, când am și marcat, eu jucasem doar două meciuri ca titular și am fost schimbat de fiecare dată. Am văzut că a spus (n.r. Mandorlini) că am jucat în fiecare meci. Este adevărat dar, jucam câte 20 de minute. Respect deciziile antrenorului, dar am vorbit cu clubul că e mai bine să terminăm contractul pentru că nu jucam cât îmi doream.

(n.r. legat de evenimentul de la meciul cu Farul) A fost o greșeală și am fost primul care a recunoscut, când am vorbit cu antrenorul și cu președintele. Le-am spus că e greșeala mea, dar am fost foarte supărat. Am făcut o mare greșeală.

Mi-a spus că nu înțelege și că nu pot face asta echipei. Am spus că știu, dar sunt om și fac greșeli în viață. Mi-am cerut scuze că am plecat, dar i-am spus că nu înțeleg de ce m-a schimbat tot timpul.

Mi-a spus că a decis așa pentru că își dorea mai multă forță în atac. Eu nu am nimic cu el. Îl respect. Este antrenorul și el este șeful. Dar îmi doresc să joc mai mult”, a spus Jefte Betancor, potrivit prosport.ro.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și