Închide meniul

Un fost jucător de la FC U Craiova 1948 îl acuză pe Adrian Mititelu: „A fost o falsificare a semnăturii mele”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2023, 22:44 / Actualizat: 4 august 2023, 23:48

Un fost jucător de la FC U Craiova 1948 îl acuză pe Adrian Mititelu: A fost o falsificare a semnăturii mele”

Un fost jucător de la FC U Craiova 1948 îl acuză pe Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Un fost jucător de la FC U Craiova 1948 îl acuză pe Adrian Mititelu. Este vorba despre Giovanni Piccolmo, care a semnat cu brazilienii de la Avai FC, după despărțirea de formația din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul din Brazilia a fost legitimat la echipa lui Mititelu din luna februarie a anului trecut. Acum, după despărțirea de FC U Craiova 1948, jucătorul a făcut dezvăluiri incredibile și a tras un semnal de alarmă pentru toți fotbaliștii care ar dori să se transfere în Bănie.

Un fost jucător de la FC U Craiova 1948 îl acuză pe Adrian Mititelu. Ce a dezvăluit Giovanni Piccolmo

Noul fotbalist al celor de la Avai FC l-a acuzat pe Adrian Mititelu, atunci când a fost prezentat la noua sa echipă. Acesta a dezvăluit că a semnat cu FC U Craiova 1948 un contract valabil pe 6 luni, dar în înțelegerea acestuia exista și o clauză de prelungire a contractului pe încă 2 ani.

Potrivit fotbalistului, oficialii clubului i-ar fi falsificat semnătura pentru ca acea clauză să fie declanșată fără știrea sa. Acum, chiar dacă a reușit să plece de la echipa lui Mititelu, Giovanni Piccolmo a lansat un proces la FIFA, acolo unde a denunțat clubul din Bănie pentru faptele comise.

„A fost chiar o falsificare a semnăturii mele, iar asta aproape că a prevenit succesul meu de aici (n.r. de la Avai, noul său club). Au fost comise infracţiuni, multe. Vreau să îi avertizez pe ceilalți jucători. Dacă aveți oportunitatea să vă duceți la acest club, să nu o faceți.

Reclamă

Trebuie să îi mulțumesc agentului meu, tuturor pentru suport. Am petrecut câteva săptămâni la antrenament în timp ce asta (n.r. situația) nu era rezolvată”, a spus fotbalistul, potrivit ge.globo.com, citat de eurosport.ro.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani s-a aflat la prima experiență în afara Braziliei, atunci când era legitimat la FC U Craiova 1948. În cariera sa a mai jucat pentru: Corinthians, Ponte Preta, Portuguesa, Sao Bento, Atletico-PR, Tigres, Nautico, Goias, Cortiba, Cruzeiro, Avai, Sport Recife și FC U Craiova 1948. În prezent este cotat la 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Adrian Mititelu a răbufnit după ce palmaresul a ajuns la Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a răbufnit după ce palmaresul a ajuns la rivala Universitatea Craiova. Patronul lui FC U Craiova 1948 a avut, prin intermediul unui comunicat, o primă reacţie. Este nemulţimit de decizia luată în instanţă, dar anunţă că o va pune în aplicare de îndată ce îi va fi comunicată oficial.

Reclamă 4 / 0/3

„Curtea de Apel Timișoara a stabilit că palmaresul istoric realizat până la 31 ianuarie 1991 îi aparține Clubului Sportiv de drept public Universitatea din Craiova, club al cărui director este Badea Pavel.

Practic, odată cu această sentință, palmaresul Științei se rupe în două:

• 05.09.1948 – 31.01.1991: rămâne în patrimoniul Clubului Sportiv de drept public Universitatea din Craiova;

• 01.02.1991 – până în prezent: este palmaresul nostru și rămâne în patrimoniul nostru.

Deși este o decizie pe care o considerăm nedreaptă, ilegitimă și vădit abuzivă, o vom respecta. De asemenea, noi, clubul, vom face recurs la ICCJ, însă sentința este executorie și o vom pune în aplicare imediat ce ni se va comunica”, a transmis FC U Craiova 1948 prin intermediul unui comunicat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și