Închide meniul

Un fost patron din Liga 1 a dat verdictul: „Săpunaru e mai bun decât Chiricheş!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iulie 2024, 8:35

Reclamă

Un fost patron din Liga 1 a dat verdictul. Marian Iancu a făcut o comparaţie între Chiricheş şi Săpunaru şi a ajuns la concluzia că actualul căpitan, deşi este mai mare cu 6 ani decât fundaşul celor de la FCSB, este mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Marian Iancu a spus că Neil Lennon va apela la Cristi Săpunaru şi în acest sezon, deşi a împlinit 40 de ani. Săpunaru mai are un an contract cu Rapid şi a lăsata să se înţeleagă că s-ar putea retrage la finalul sezonului.

Un fost patron din Liga 1 a dat verdictul

„Eu am o părere formată vizavi de Săpunaru. Dacă Chiricheș încă poate, Săpunaru e mai bun din punctul meu de vedere. Eu vorbesc de calitate. Din ceea ce se vede în ultimul timp. Atâta timp cât merge Chiricheș, merge și Săpunaru. Mie îmi place mai mult Săpunaru.

Ambii greșesc și asta e din cauza vârstei. Ținând cont că totuși între cei doi sunt câțiva ani diferență, eu aș merge pe mâna lui Săpunaru și cred că rămâne o soluție la care va apela Neil Lennon. Săpunaru va accepta. E un tip de onoare. El va înțelege situația. Fizic nu poate face compromis. El e omul care simte. Eu zic că vor cădea la o înțelegere. El nu are nimic cu Săpunaru. Eu zic că Săpunaru va înțelege”, a spus Marian Iancu la fanatik.ro.

Cristi Săpunaru a vorbit despre retragerea din fotbal

Cristi Săpunaru a vorbit despre retragerea din fotbal. Căpitanul Rapidului a spus că, mai mult ca sigur, acesta va fi ultimul sezon ca jucător. Cristi Săpunaru va împlini 41 de ani anul viitor, în care şi-a propus să se retragă din activitatea ca jucător. Săpunaru îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu familia.

Reclamă
Reclamă 4

„Întotdeauna a fost concurenţă la Rapid, indiferent de poziţie. La o echipă mare, tot timpul trebuie să existe concurenţă, altfel jucătorii ar fi delăsători. Eu concurez pentru postul meu, dar cel mai bun să joace, să joace pentru Rapid.

99% e ultimul sezon, dar vedem ce va fi mai departe. 99%, ultimul meu an la Rapid ca jucător. Importante sunt pregătirea, recuperarea. Linişte acasă, aia da. În primul rând, cred că e cel mai important să ai linişte acasă, familia să fie aproape de tine. Important e să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost.

Pepe, la 41 de ani, poate să fie şi un exemplu de urmat, pentru că a jucat la echipe mari, se întreţine, e jucător bun. Poate să mai joaca încă 10 ani, dacă poate, pentru că este un jucător valoros„, a spus Cristi Săpunaru pentru orangesport.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și