Închide meniul

Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 mai 2024, 18:12

Reclamă
Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat

Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu

Dan Şucu şi Daniel Niculae / Hepta

Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu. Dinu Gheorghe a comentat comunicatul acţionarului majoritar al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Gheorghe e de părere că sunt două tabere în acest moment la Rapid. Situaţia giuleştenilor e catastrofală în play-off. În cele 7 partide disputate în play-off, giuleştenii au 6 înfrângeri şi un egal, obţinut în meciul cu FCSB.

Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat”

E un comunicat cu multă substanță. Sperăm că domnul Șucu stăpânește comunicatul. Trece printr-un moment foarte greu pentru ce s-a întâmplat în ultimii doi ani de zile. Nimeni nu se aștepta.

Lucrurile sunt destul de complicate și cred că pe termen scurt nu vor apărea surprize pentru suporteri.

Totul se va construi pe termen mediu. De la a apărea până a se realiza e cale lungă. Sunt probleme.

Reclamă

Nu aș vrea să dau nume. Sunt doi oameni care decid. Angelescu și Niculae. Nu putem să îi despărțim. Domnul Șucu a spus de la început că nu se implică pentru că nu se pricepe.

Cred că este dezinformat, manipulat. Sunt două găști la Rapid. Una formată din persoanele din club și una formată din foști jucători care sunt în afara clubului și vor să influențeze deciziile. Domnul Șucu trebuie să înțeleagă”, a declarat Dinu Gheorghe pentru digisport.ro.

Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!”

Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid şi a transmis un mesaj categoric şi despre situaţia lui Bogdan Lobonţ. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a dat de înţeles că mai mulţi jucător pot pleca de la echipă, dacă nu vor avea evoluţii bune, în acest final de sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a oferit astfel prima reacţie, după ce Rapid a fost învinsă şi de Universitatea Craiova. Giuleştenii sunt fără victorie în play-off şi s-au îndepărtat de locurile care asigură prezenţa în preliminariile cupelor europene.

Dan Şucu s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatele echipei, ţinând cont de investiţiile care s-au făcut. Acesta a anunţat că va fi regândită strategia clubului şi va evalua performanţa tuturor celor implicaţi la echipă, începând de la jucători.

Acţionarul majoritar al giuleştenilor a mai transmis că atenţia sa a început să se îndrepte şi spre zona sportivă, dat fiind faptul că până în prezent, a fost concentrat doar pe partea economică. Şucu a mai menţionat că Bogdan Lobonţ va rămâne la cârma echipei pentru ultimele trei etape din acest sezon, urmând ca în următoarea perioadă să găsească un antrenor pentru formaţia din Giuleşti.

„Evaluările au fost făcute sub standardele cu care sunt obişnuit”

„Stimați Rapidiști,

Faptul că nu am reușit să atingem niciunul dintre obiectivele propuse pentru acest sezon este dezamăgitor pentru noi toți – pentru dumneavoastră, suporterii, pentru angajații clubului, cât și pentru cei doi acționari, în egală măsură.

Rezultatele proaste din acest an, în condițiile în care investițiile au crescut substanțial, necesită o regândire completă a modului în care evaluăm performanța tuturor colegilor din departamentul sportiv: jucători, antrenori, staff tehnic, manageri.

Să fiu clar, în orice firmă (un club sportiv este și el o firmă), evaluarea permanentă, obiectivă și riguroasă a tuturor angajaților stă la baza performanței, a eficienței firmei respective. Această evaluare este făcută întotdeauna de manageri pentru angajați și de proprietari pentru manageri.

Reclamă

Pentru mine, este evident că la noi evaluările au fost făcute sub standardele cu care sunt eu obișnuit, iar managerii nu au apărat interesele clubului într-un mod ferm și exigent. La Rapid, nu dorim să ne spălăm rufele în public. Lăsăm alte echipe să facă acest lucru, dar vom interveni imediat pentru a aduce rigurozitatea și performanța în club.

„Bogdan Lobonţ nu poate să facă minuni!”

În ultimii doi ani, m-am ocupat direct de zona economică a Rapidului, unde am reușit să creștem repede și sănătos, managerii și-au asumat responsabilitățile, iar gestiunile sunt ținute curat, ireproșabil. Acum, însă, rezultatele proaste ale echipei, din ultima vreme, m-au forțat să aloc atenție și în zona sportivă.

Pentru ultimele trei etape, Bogdan Lobonț nu poate să facă minuni, dar sunt convins că toți jucătorii știu că atitudinea lor din aceste trei meciuri va fi definitorie în ceea ce privește continuarea activității lor la noi în club, indiferent de contractul pe care îl au semnat în acest moment. Avem jucători tineri, cu potențial, care își așteaptă șansa de a arăta că pot juca la Rapid. În definitiv, oamenii adoră totdeauna soarele care răsare, nu pe cel care apune.

Ceea ce mă interesează, în egală măsură, este ca în următoarele trei săptămâni să decidem noua organigramă și să promovăm manageri responsabili, care vor putea pregăti cum se cuvine sezonul următor.

„Colegii invocă rapidismul pentru a-şi crea avantaje personale!”

Am mai spus-o și o repet: manageri băieți buni nu există! Exista doar manageri corecți, care mulțumesc celor care merită să primească mulțumiri și care îi sancționează pe cei care merită sancționați, și fac acest lucru constant și echilibrat.

Am apreciat Rapidismul ca un mare beneficiu pentru club. L-am asimilat cu pasiunea, cu dedicația, cu dorința de a lupta până la ultimul stop de energie pentru victorie sau pentru îndeplinirea obiectivelor. De aceea, mă deranjează foarte mult să găsesc colegi care invocă Rapidismul pentru a-și crea avantaje personale, pentru a nu respecta disciplina, regulamentele de ordine interioară sau pentru a se strădui mai puțin decât semenii lor.

Da, este adevărat, toate campioanele din ultimii 6-7 ani sunt cluburi autoritare, care pun accent pe disciplină, în care deciziile se execută și nu se comentează.

Dacă ne dorim să-i învingem, trebuie, la rândul nostru, să fim disciplinați și hotărâți”, a transmis Dan Şucu, într-un comunicat postat pe pagina oficială a celor de la Rapid.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și