Închide meniul

Un fost selecţioner, varianta de rezervă a lui Neluţu Varga dacă pică negocierile cu Adrian Mutu!

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 21:07

Reclamă
Un fost selecţioner, varianta de rezervă a lui Neluţu Varga dacă pică negocierile cu Adrian Mutu!

Un fost selecţioner, varianta de rezervă a lui Neluţu Varga dacă pică negocierile cu Adrian Mutu!

Neluţu Varga

Un fost selecţioner este varianta de rezervă a lui Neluţu Varga dacă pică negocierile cu Adrian Mutu! Acesta s-a mai aflat pe banca celor de la CFR Cluj în trecut și este, în prezent, liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul formației din Gruia a anunțat că îl va da afară pe Andrea Mandorlini, după partida cu FC Botoșani. În cadrul acestui meci, CFR Cluj a fost învinsă de echipa din Moldova cu scorul de 0-1. Partida de pe terenul echipei patronate de Valeriu Iftime a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Un fost selecţioner, varianta de rezervă a lui Neluţu Varga dacă pică negocierile cu Adrian Mutu. Toni Conceicao, pe lista patronului

Potrivit informațiilor AntenaSport, Toni Conceicao se află pe lista celor de la CFR Cluj. Acesta este văzut drept o variantă de rezervă pentru fosta campioană a României și va fi luat în calcul în situația în care negocierile cu Adrian Mutu nu se vor concretiza.

În momentul de față, Conceicao este liber de contract. Acesta a pregătit, pentru ultima dată, echipa națională a Camerunului, în urmă cu 2 ani.

Tehnicianul a mai pregătit echipa patronată de Neluțu Varga, pentru ultima dată, în perioada iulie 2018 – februarie 2019. După plecarea acestuia, patronul celor de la CFR Cluj l-a adus la echipă pe Dan Petrescu, care o pregătește în prezent pe Jeonbuk, formație din Coreea de Sud.

Reclamă

De asemenea, acesta a mai avut 2 mandate în Gruia, în perioada aprilie 2009 – noiembrie 2009 și decembrie 2015 – iunie 2016. În cadrul acestor mandate a reușit să câștige două Cupe ale României, în sezoanele 2008 – 2009 și 2015 – 2016, dar a primit și titlul de campion pentru sezonul 2009/2010, chiar dacă a plecat de la CFR Cluj în timpul sezonului competițional.

Ce salariu îi pregătește Neluțu Varga lui Adrian Mutu la CFR Cluj! „Briliantul” poate da lovitura

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Adrian Mutu ar putea încasa un salariu de 15.000 de euro, în cazul în care va alege să semneze cu CFR Cluj. De asemenea, patronul formației, Neluțu Varga, a inclus în contractul pe care i l-a propus tehnicianului și anumite bonusuri de performanță, cum ar fi: bonus pentru câștigarea titlului, pentru victorie, pentru jucători dați la echipa națională, dar și pentru fiecare tânăr promovat la echipa mare.

Contractul propus de către Neluțu Varga se întinde pe un an și jumătate, mai exact până la finalul sezonului 2024/2025. Tot sursa citată anterior anunță faptul că Adrian Mutu negociază în aceste momente cu Neluțu Varga și că „Briliantul” ar puta fi prezentat drept noul tehnician al „feroviarilor” în decursul zilei de luni, 22 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, Adrian Mutu este liber de contract, după despărțirea de Neftci Baku. Chiar dacă a plecat de la echipa azeră în luna decembrie, „Briliantul” nu s-a grăbit să își găsească un nou angajament, deoarece a avut nevoie de o perioadă de pauză, din cauza decesului mamei sale.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și