Închide meniul

Un jucător de naţională a semnat cu Universitatea Craiova şi a fost prezentat oficial!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 ianuarie 2024, 19:39

Reclamă
Un jucător de naţională a semnat cu Universitatea Craiova şi a fost prezentat oficial!

Un jucător de naţională a semnat cu Universitatea Craiova şi a fost prezentat oficial!

Denil Maldonado, îmbrăcat în tricoul Universităţii Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Lovitură dată de Mihai Rotaru în acest mercato. Un jucător de naţională, Denil Maldonado, a semnat cu Universitatea Craiova şi a fost prezentat oficial!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maldonado a venit la Universitatea Craiova ca împrumut, dar echipa lui Rotaru va avea opţiune de transfer definitiv.

Un jucător de naţională a semnat cu Universitatea Craiova şi a fost prezentat oficial!

OFICIAL | Denil Maldonado a semnat cu Știința!

Universitatea Craiova punctează din nou în perioada de mercato și își întărește linia defensivă cu un internațional hondurian care a evoluat ultima oară în MLS la Los Angeles FC.

Fundașul central Denil Maldonado va evolua în Cetatea Băniei sub formă de împrumut timp de un an, cu opțiune pentru un transfer definitiv.

Reclamă

Noul nostru fotbalist este al doilea căpitan al Naționalei Hondurasului, evoluând pentru țara sa în 29 de partide și marcând un gol. De-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist, a mai evoluat la FC Motagua, Pachuca, CD Everton și Los Angeles. Denil va îmbrăca tricoul cu numărul 3.

Bine ai venit în familia Științei! Mult succes!”, a transmis Universitatea Craiova pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Mitriță, reacție vehementă după ce cota lui de piață s-a „prăbușit”. Explicațiile starului de la Universitatea Craiova

Alex Mitriță a avut o reacție vehementă după ce cota lui de piață s-a „prăbușit”. Atacantul care în 2019 era vândut de Universitatea Craiova la New York City pentru 8 milioane de euro a ajuns să valoreze, pe site-urile de specialitate, de trei ori mai puțin.

În vârstă de 28 de ani, Mitriță a revenit gratis în Bănie, în vara anului trecut. Mutarea s-a dovedit a fi una inspirată pentru Mihai Rotaru. Cu 8 goluri și 6 pase decisive, Alex Mitriță a avut un rol uriaș în clasarea oltenilor pe podium, după 21 de etape.

Mitriță nu este îngrijorat de cota de piață pe care a ajuns să o aibă. În ultimii doi ani și jumătatea aceasta a fost într-un continuu picaj. Vârful Universității Craiova anunță că, la mijloc, au fost mai mulți factori.

(Aveai o cotă de 7 milioane de euro în 2021. Acum ai ajuns la 2,5 milioane de euro. Sunt doar niște numere sau simți că ai făcut pași înapoi?) Nu cred că am făcut niște pași înapoi. Cred că sunt doar niște numere pe transfermarket.

Eu mă simt foarte bine. Marchez goluri, am meciuri foarte bune, iar acest lucru mă încântă. Nu vreau să mă gândesc că mi-a scăzut cota. S-a întâmplat asta și din cauza pandemiei, au fost mai multe lucruri la mijloc”, a declarat Alex Mitriță pentru fanatik.ro.

Mitriță speră ca, prin evoluțiile lui, să îl convingă pe Edi Iordănescu să îl readucă la echipa națională. Visul său este să joace în tricoul României la EURO 2024.

Alexandru Mitriţă, ofertat să plece de la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă a fost ofertat să plece de la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru a făcut anunţul şi a dezvăluit că o echipă din Golf „a pus banii pe masă” pentru mijlocaşul oltenilor. Patronul trupei din Bănie a transmis clar că Mitriţă nu va pleca de la echipa sa.

Reclamă

Mihai Rotaru a dezvăluit că a existat o ofertă pentru Alexandru Mitriţă şi în prima săptămână după ce acesta a revenit în Bănie. O formaţie din Golf era interesată de serviciile mijlocaşului, şi era dispus să-i ofere şi un salariu foarte bun.

De asemenea, Rotaru a mai dezvăluit că şi în ultima vreme, a primit oferte pe numele lui Alexandru Mitriţă, însă nu se pune problema ca acesta să plece de la Universitatea Craiova.

Există ofertă pentru Mitriță, dar e deja de o lună. În acest moment nu se pune problema. E foarte ciudat. Pentru Mitriță am avut ofertă în prima săptămână după ce a semnat și i-am spus: ‘Alexandre, ne facem de râs, nu ai cum!’. Oferta a fost înainte să vină în cantonament, ca să zic așa.

Da, oferta era din Golf, de la saudiți. Am avut ofertă imediat, banii pe masă, iar pentru el un salariu foarte bun. El a făcut spectacol la arabi. Țineți minte golurile cu ‘Allah, Allah, Allah’. Are o cotă foarte bună, nu va avea niciodată probleme să meargă în Arabia Saudită.

Mitriță are contract pe 3 ani cu Universitatea Craiova. Are și clauză de reziliere, dar nu e vorba de clauză. Dacă voia să plece, pleca din prima săptămână, dar nu s-a pus problema. El a venit la Universitatea Craiova să lase ceva în spate”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și