Închide meniul
EXCLUSIV

Un mare dinamovist anunţă că FCSB va lua titlul în Liga 1: „Are prima şansă”

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 14:06

Reclamă
Un mare dinamovist anunţă că FCSB va lua titlul în Liga 1: „Are prima şansă

Un mare dinamovist anunţă că FCSB va lua titlul în Liga 1

Jucătorii de la FCSB sărbătoresc marcarea unui gol - Hepta

Un mare dinamovist, Gabi Torje, anunţă că FCSB va lua titlul în Liga 1, după începutul bun de sezon al echipei lui Gigi Becali. Ajuns la Chiajna, mijlocaşul susţine că doar Universitatea Craiova îi poate pune probleme liderului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 12 etape disputate, FCSB e pe primul loc, cu 29 de puncte. CFR e principala urmăritoare, cu 26 de puncte, iar Rapid completează podiumul (22 de puncte). Torje consideră că FCSB nu va mai pierde fotoliul de lider.

Un mare dinamovist anunţă că FCSB va lua titlul în Liga 1

„După cum a şi început campionatul, FCSB are prima şansă, având un lot foarte bun, având rezultate foarte bune. Şi Craiova are puterea de a se bate, de a se lupta la titlu”, a spus Torje, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Pe de altă parte, chiar dacă e pe primul loc, Gigi Becali nu e mulţumit de jocul echipei. Finanţatorul roş-albaştrilor le promite fanilor că în perioada de mercato de iarnă va aduce un atacant care să îi facă concurenţă lui Andrea Compagno.

Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de fani, după Botoşani – FCSB 0-1

Italianul cotat la 2.5 milioane de euro a marcat doar 4 goluri în primele 15 meciuri disputate în acest sezon. Pe de altă parte, alt jucător a devenit favoritul lui Gigi: Adrian Şut, fotbalistul fără care nu vede primul 11.

Reclamă

„Atacul e cel mai bun, dar trebuie să luăm neapărat un atacant. În iarnă, 100% iau un atacant. Nu se poate aşa, 1-0 nu se poate. Ai şapte ocazii şi dai un gol.

Şut e numărul unu al echipei. Nu mă interesează că nu l-a chemat. El are naţionala lui. Cel mai important jucător al nostru. Fără Coman poţi să joci, fără Olaru, poţi să joci. Fără Şut, nu poţi să joci”, a spus Gigi Becali.

Gabi Torje se înscrie la Şcoala de Antrenori

Gabi Torje se înscrie la Şcoala de Antrenori şi speră să ajungă un nume mare în fotbalul românesc, din postura de tehnician. Micuţul mijlocaş nu va ţine cu dinţii de eventualul post, în cazul în care nu va fi potrivit pentru acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă voi înscrie la Şcoala de Antrenori, deocamdată voi vedea dacă sunt pregătit să fac acest lucru, pentru că exact cum începi şi fotbalul gândindu-te că vrei să ajungi fotbalist si nu toată lumea ajunge, la fel e şi în antrenorat.

În cazul în care nu voi fi făcut pentru meseria aceasta, cu siguranţă nu voi ţine locul altor antrenori care pot veni din urmă”, a spus Torje, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și