Închide meniul

Un nou antrenor apare pe foaia de joc la FCSB – CS Mioveni! Decizie de ultim moment

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 18:52

Un nou antrenor apare pe foaia de joc la FCSB – CS Mioveni! Decizie de ultim moment

Adrian Matei, antrenor principal la CS Mioveni chiar înaintea meciului cu FCSB

Jucătorii de la CS Mioveni și FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Matei a fost numit antrenor principal la CS Mioveni chiar înaintea partidei cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Matei apare pe foaie de joc a celor de la CS Mioveni pentru meciul cu FCSB ca antrenor principal. Acesta deține licența PRO.

Adrian Matei, antrenor principal la CS Mioveni chiar înaintea meciului cu FCSB

Matei a fost numit însă doar în acte, Mioveni urmând să fie pregătită în continuare de Marius Stoica, conform gsp.ro.

Adrian Matei le-a antrenat până acum pe ACS Berceni, Târlungeni și Carmen București și a fost secundul lui Mihai Iosif la Rapid.

Ca jucător, Adrian Matei, fost fundaș, a evoluat pentru Rapid, Dinamo, Sportul, Steaua și FC Național.

Reclamă

 Leo Strizu și-a făcut noțite despre CS Mioveni

Leo Strizu și-a făcut notițe despre CS Mioveni, adversara FCSB-ului de luni din etapa a 19-a din Liga 1. Antrenorul roș-albaștrilor are o manieră inedită de a pregăti partidele. Leo Strizu a notat mai multe lucruri despre Mioveni și a venit cu foile la conferința de presă. Spune că se consultă cu Pintilii înaintea meciurilor, dar deciziile lui Gigi Becali sunt cele mai importante.

„Mi-am făcut o schițare a Mioveniului și celelalte lucruri pozitive ale echipei ale ultimele două meciuri. Mă consult cu Pintilii. Ne așteaptă un meci greu, echipa are rezultate bune. Din ce am constatat la antrenament, echipa are o dispoziție foarte bună, chiar tratatează meciul serios. Ar fi păcat să facem ceva ce nu dorim la acest meci.

Ne interesează să tratăm ca și cum ar fi orice alt meci cu echipele bune. O să avem același joc de atac. Echipa a stat bine ofensiv, am avut trei goluri. Golurile au fost marcate de toate cele trei compartimente. M-am bucurat că am început cu victorie, mai ales pentru statisticile care îmi dau încredere pentru viitor. Din punctul meu de vedere, eu am fost prezent la antrenamentele echipei de când a început campionatul. M-a interesat modul de lucru al lui Edi, Dică, Toni. Nu am întâlnit echipă mai disciplinată în timpul antrenamentului.

Reclamă 4 / 0/3

Cu această echipă ți-e mai mare dragul să lucrezi. Știm cine este mentorul sau cine a impus această disciplină. Nu am vorbit cu Gigi Becali, decizia patronului este cea mai importantă. Ceea ce am văzut la antrenamente, ceea ce am văzut la antrenamente îmi dă mari speranțe. Acest lot va arăta foarte bine și va forma o echipă care va face ambele faze”, a spus Leo Strizu, la coferința de presă de duminică.

Leo Strizu: „Domnul Becali hotărăște! Noi suntem simpli executanți!”

Strizu a recunoscut că toți oamenii din staff-ul FCSB-ului ascultă și execută toate deciziile patronului Gigi Becali.

„M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis. E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și