Închide meniul

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 11 mai 2024, 21:28

Reclamă
Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională, la FCSB - CFR Cluj

Fanii FCSB-ului, la meciul cu CFR Cluj/ AntenaSport

S-a stabilit un nou record de asistenţă pe Arena Naţională, la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. 54.673 de spectatori au fost prezenţi în tribunele celui mai mare stadion al ţării, la duelul la finalul căruia roş-albaştrii vor primi trofeul de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat deja titlul matematic, cu trei etape înainte de finalul sezonului. După meciul cu CFR Cluj, roş-albaştrii vor declanşa fiesta pe teren şi pe străzile din Bucureşti.

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională, la FCSB – CFR Cluj

Precedentul record de asistenţă pe Arena Naţională era de 54.364, înregistrat la duelul dintre România şi Finlanda, din 2015, duel încheiat cu scorul de 1-1.

Fanii au luat cu asalt cel mai mare stadion al ţării, pentru ultimul meci disputat de FCSB pe teren propriu, în acest sezon. Roş-albaştrii au câştigat primul titlu în Liga 1, după o pauză de nouă ani.

Pe Arena Naţională şi-a făcut prezenţa şi Gigi Becali, fiind însoţit de nepoţica lui. Patronul de la FCSB s-a răzgândit şi a luat decizia de a reveni pe stadion, după o pauză de nu mai puţin de patru ani.

Reclamă
Reclamă 4

Înainte de fluierul de start, fanii FCSB-ului au afişat o coregrafie spectaculoasă, întregul stadion fiind colorat în roşu şi albastru. De asemenea, în peluză, fanii au afişat şi un banner special, cu Darius Olaru, căpitanul roş-albaştrilor, care ridica trofeul de campion.

Şi la pauză, fanii au făcut show total. Luminile de pe Arenă au fost stinse, iar spectatorii aflaţi în tribune au aprins luminile de la telefoane, atmosfera fiind una de vis.

Gigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu!”

Gigi Becali a făcut show total la Arena Naţională. Becali şi-a făcut planul pentru sezonul viitor şi a anunţat că îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid. De Dan Petrescu nu se teme.

Gigi Becali a mai spus că îşi doreşte să joacă în grupele Champions League cu Manchester City. Una dintre fiicele sale este fană a echipei lui Guardiola.

„Să vedem ce fac acum. Vine Lucescu, nu vine. Vreau să vină Lucescu. Dar nu cred că vine, din ce am văzut. Petrescu? El e mizilic pentru mine. Lucescu e scump. Dacă vrei să-l iei trebuie să dai bani mulți.

Eu nu dau, de ce? Eu dau, dar trebuie să fac ca mine. El face? Dacă nu face ca mine, nu am nevoie nici de 7 Lucescu. E bucurie mare. Asta e bucuria lor, dar eu tot timpul trebuie să gândesc mai departe.

Gândul meu e deja la formula de echipă, tragerea la sorți, Liga Campionilor, unde se câștigă banii. Nu e vorba că vreau bani. Eu spun și vreau să câștig bani că să îi bucur pe ei. Nu sunt lacom.

Trebuie să ai bani ca să poți să te bați cu Manchester City. Nu ca să-i bați, că nu poți să-i bați, dar măcar să ajungi să joci cu ei. Prima tragere va fi Manchester City. Așa i-am promis fetei mele că ține cu Manchester City. Cu ei vreau să cădem în grupe„, a spus Gigi Becali la Arena Naţională.

Citește și:

Va câştiga Real Madrid Liga Campionilor şi sezonul următor?

Loading ... Loading ...
0:14 5 iun.

EXCLUSIVRadu Drăguşin, reacţie fermă după ce „tricolorii” au fost huiduţi în Ghencea: „Am adus o bucurie foarte mare!”

0:12 5 iun.

EXCLUSIV„Hai să fim puțin toleranți!” Edi Iordănescu, apel către fani după România – Bulgaria 0-0! Ce a spus despre jucătorii accidentați

23:56

EXCLUSIVIanis Hagi, anunț despre viitorul său după 0-0 cu Bulgaria! Ce se întâmplă după împrumutul la Alaves

23:52

EXCLUSIV„Eu am cerut să execut!” Dennis Man, prima reacţie după ce a ratat un penalty în România – Bulgaria 0-0

23:39

VideoJucătorii echipei naționale, huiduiți după 0-0 cu Bulgaria! Fanii nu au mai rezistat și au răbufnit la finalul meciului

23:20

România – Bulgaria 0-0! Dennis Man a ratat un penalty! „Tricolorii” au suferit în Ghencea, în penultimul test înainte de EURO

1 FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt 2 FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti! 3 FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri! 4 FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani 5 Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după un sezon în care a evoluat foarte puţin la Tottenham! Anunţul impresarului Florin Manea 6 FotoIonel Ganea, decizie drastică! Ce le-a făcut acum poliţiştilor, după ce aceştia l-au „săltat” şi i-au dat o amendă uriaşă!
Citește și