Închide meniul

Un nou scandal la FC U Craiova. Un jucător, schimb de înjurături oribile cu un fan: „Aşa e temperamentul meu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2024, 10:55

Reclamă
Un nou scandal la FC U Craiova. Un jucător, schimb de înjurături oribile cu un fan: „Aşa e temperamentul meu!

Un nou scandal la FC U Craiova. Un jucător, schimb de înjurături oribile cu un fan

Profimedia

Un nou scandal la FC U Craiova, după ce un jucător a avut un schimb de înjurături oribile cu un fan. Incidentul s-a produs la finalul partidei din Cupa României cu FCSB Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După scandalul uriaş dintre Adrian Mititelu şi fiul său, un alt conflict a avut loc între un jucător şi un fan. Radu Negru a cedat nervos şi a înjurat într-un mod oribil un fan, scrie orangesport.ro.

Un nou scandal la FC U Craiova. Un jucător, schimb de înjurături oribile cu un fan

La finalul partidei, Radu Negru a recunoscut conflictul verbal cu suporterul, pe care l-a acuzat că i-a adresat injurii la adresa familiei.

Nu ştiu dacă este ok să te înjure de familie, de copii, de morti, fără niciun fond. Am avut acea ieşire. Era să spun un domn, dar nu îl pot numi domn. Aşa este temperamentul meu, mai vulcanic uneori”, a spus Radu Negru, conform orangesport.ro.

Adrian Mititelu, replică acidă pentru fiul său, după ce i s-a cerut plecarea de la FCU Craiova

Adrian Mititelu a oferit o replică acidă pentru fiul său, după ce a fost cerut plecat de acesta de la FCU Craiova. Patronul oltenilor a transmis că a fost tras greşit la răspundere pentru rezultatele înregistrate de echipă.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr a răbufnit, după ce FCU Craiova a fost eliminată din Cupa României. Oltenii au fost eliminaţi la penalty-uri, iar fiul patronului din Bănie a transmis că toţi cei din club ar trebui să plece, pentru a se evita retrogradarea.

Declaraţiile „Prinţişorului” Craiovei nu au trecut neobservate de către tatăl lui. Adrian Mititelu l-a numit „teribilist” pe fiul său, despre care susţine că în cazul în care FCU Craiova ar fi câştigat, discursul său ar fi fost altul.

De asemenea, Adrian Mititelu i-a transmis fiului său că el este „stăpân” la echipă şi-l sfătuieşte să nu mai ofere astfel de declaraţii.

Reclamă 4 / 0/3

„Adiță e un copil teribilist ca contestă anumiți jucători care joacă, el are alte opinii. El a plecat de mult, vine o dată la 7-8 săptămâni, dar eu sunt de vină. Dacă am fi câștigat la penalty-uri, discursul lui Adiță era acum altul. Când echipa nu mai merge, când jucătorilor nu le iese, eu sunt de vină.

Tot eu am dus echipa și la un pas de play-off, și la un pas de Conference League, tot același management a fost. E treaba lui ce vrea, deocamdată eu sunt stăpân aici la echipă, eu decid tot. El să facă 5% din ce am făcut eu în viață și după aia să vorbească. E ușor să stai la București și să-ți dai cu părerea ce e aici la echipă.

Ce e de făcut? Hai să ne supărăm să plecăm toți acasă, să dăm vina unii pe alții… Ce vină are Napoli pentru jocul de azi? Ce să facă el? Eu am recunoscut că vioara întâi aici e Florin Drăgan, dar cu același staff anul trecut echipa a fost la un pas de Conference League. E o situație mai veche, a fost o problemă legată de lot.

Aceste disensiuni dintre mine și el apar pentru că el are o opinie despre unii jucători, eu am altă opinie, dar sunt chestiuni care ar fi trebuit să rămână secrete. Nu stabilește Adiță ce și cum la clubul ăsta niciodată. El încearcă să arunce problema pe mine acum. Da, eu sunt de vină pentru tot ce e rău. Eu fac echipa, eu le spun cum să facă, cum să joace. Niște aberații”, a declarat Adrian Mititelu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și