Închide meniul

Un nou transfer efectuat de CFR Cluj! Josip Mihalic a semnat cu trupa din Gruia

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2023, 12:56

Reclamă
Un nou transfer efectuat de CFR Cluj! Josip Mihalic a semnat cu trupa din Gruia

Un nou transfer efectuat de CFR Cluj

Josip Mihalic, prezentat oficial la CFR Cluj/ Instagram CFR Cluj

CFR Cluj a efectuat un nou transfer. Josip Mihalic, un mijlocaş ofensiv croat a semnat cu trupa din Gruia, în această perioadă de mercato, după ce s-a despărţit de Slaven Belupo, formaţie din prima ligă din Croaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Josip Mihalic a semnat cu CFR Cluj, cu o zi înainte ca trupa din Gruia să debuteze în noul sezon european. Clujenii se vor duela cu Adana Demirspor, în turul doi preliminar din Conference League. Meciul va fi joi, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Un nou transfer efectuat de CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat, prin intermediul paginilor oficiale de socializare, transferul lui Josip Mihalic.

Mijlocaşul croat de 20 de ani a fost crescut la academia celor de la Dinamo Zagreb, iar în sezonul trecut a fost cedat la Slaven Belupo.

„Bine ai venit, Josip Mihalic!

Reclamă

Clubul nostru anunță transferul fotbalistului croat Josip Mihalic în Gruia!

Tânărul mijlocaș ofensiv, crescut la renumita academie a celor de la Dinamo Zagreb, a evoluat în sezonul precedent în prima ligă din Croația, la Slaven Belupo, unde a bifat 13 partide.

Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite la CFR Cluj!”, se arată în anunţul postat pe contul de Instagram, de către CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a dat lovitura pe piaţa transferurilor! A adus un internaţional grec, care a jucat la Campionatul Mondial

CFR Cluj a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Formaţia ardeleană a semnat cu Panagiotis Tachtsidis, fost jucător al lui AS Roma.

Internaţional grec, cu 25 de prezenţe în naţionala elenă, Panagiotis Tachtsidis a participat la Campionatul Mondial din Brazilia din 2014.

„Bun venit, Panagiotis Tachtsidis!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul grec, Panagiotis Tachtsidis, este noul mijlocaș al echipei noastre!
Având o carieră remarcabilă, cu 354 de meciuri, Panagiotis a jucat 156 de partide în Serie A pentru AS Roma, Torino, Cagliari, Lecce, Genoa, Hellas Verona, Catania și Cesena. Mijlocașul de 32 de ani a mai evoluat în țara natală la AEK Atena și Olympiacos, în Arabia Saudită pentru Al-Fayha, dar și în Emiratele Arabe Unite la Khor Fakkan.

La vârsta de 21 de ani, fotbalistul a fost convocat pentru prima dată la naționala mare a Greciei, reprezentativă pentru care a bifat 25 de selecții, și alături de care a participat la Cupa Mondială din Brazilia în 2014. Îi urăm bun venit la echipa noastră și îi dorim cât mai multe reușite”, a transmis CFR Cluj pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și