Închide meniul

Un puşti de la Farul lui Gică Hagi a fost la un pas de transferul carierei. Cerinţele incredibile ale tatălui său i-au spulberat visul de a juca în Serie A

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2022, 13:57

Un puşti de la Farul lui Gică Hagi a fost la un pas de transferul carierei. Cerinţele incredibile ale tatălui său i-au spulberat visul de a juca în Serie A

Un puşti de la Farul lui Gică Hagi a fost la un pas de transferul carierei în Serie A. Luca Andronache a fost ofertat de Torino

Luca Andronache, într-un meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Un puşti de la Farul lui Gică Hagi a fost la un pas de transferul carierei. Luca Andronache (19 ani) i-a convins pe oficialii lui Torino, dar a ratat transferul în Serie A. Totul după ce oficialii clubului din Italia au aflat care sunt pretenţiile tatălui atacantului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali a anunţat că a primit o ofertă concreză de la ocupanta locului 9 din Serie A. Orice negociere s-a sistat în momentul în care conducătorii „taurilor” au aflat ce salariu ar trebui să îi plătească tânărului jucător.

Un puşti de la Farul lui Gică Hagi a fost la un pas de transferul carierei în Serie A

Mai mult decât atât, tatăl lui Luca Andronache a cerut ca internaţionalul de juniori al României să se antreneze numai cu echipa de seniori a lui Torino. Nu şi-a dorit ca fiul său să evolueze la Primavera.

M-am dus pentru Andronache, ca să spun cinstit, că-l voia Torino. Şi taică-su a spus că vrea 10.000 de euro copilul. 10.000 de euro nu poate să dea Torino şi nici să garanteze că se joacă tot timpul cu prima echipă. Că se antrenează cu prima echipă, da. Djuricic voia să se antreneze cu prima echipă„, a declarat Giovanni Becali la orangesport.ro.

Luca Andronache şi-a făcut junioratul la FCSB şi a ajuns la Farul, liber de contract, în 2019. A evoluat pentru România U16, U17, U19 şi U20.

Reclamă

În acest sezon, atacantul de 19 ani a fost trimis pe teren de Gică Hagi numai 39 de minute. A intrat pe final în meciurile cu Universitatea Craiova (3-4) şi CFR Cluj (1-3). În ediţia trecută de campionat, Andronache a bifat 50 de minute în Liga 1.

Farul este liderul la zi din campionatul României. Are 24 de puncte după primele 11 etape, tot atâtea câte are şi Rapid. Constănţenii au golaveraj mai bun decât echipa antrenată de Adi Mutu.

Gică Hagi continuă să fie „Rege” în Liga 1 cu Farul

Gică Hagi a oferit prima reacţie după ce Farul s-a impus pe terenul celor de la Petrolul, cu scorul de 3-1. „Regele” a declarat că echipa sa încă nu se află la potenţial maxim. În privinţa lui Denis Alibec, antrenorul constănţenilor a mărturisit că s-ar bucura dacă ar face parte din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din Liga Naţiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

Farul şi-a consolidat poziţia de lider în Liga 1, după victoria clară obţinută la Ploieşti. Constănţenii s-au impus graţie golurilor marcate de Denis Alibec şi Enes Sali.

Sunt fericit, în deplasare, cu o echipă foarte bună care ataca pozițional foarte periculos. Știam că trebuie să avem posesie și construcție, iar în atac să facem combinații. La un moment dat am căzut, au venit peste noi, era normal pentru că trebuia să conservăm rezultatul.

În prima zi v-am spus că avem o echipă talentată. Din păcate nu suntem la potențial maxim, mai avem nevoie de timp. Mai avem de lucrat. Eu zic că e ok (n.r. – că vine pauza competițională), jucătorii se odihnesc și trebuie să începem la fel când ne întoarcem. Avem o academie bună, cu mentalitate de campioni.

(N.r. – Alibec?). Nu mă bag, nu e problema mea cine se duce. Selecția o fac ceilalți. Mă bucur pentru cei care merg la loc. E bine pentru că reprezinți România și sper să facă treabă bună la toate categoriile”, a declarat Gică Hagi la finalul partidei dntre Petrolul şi Farul.

Recomandări
  • Luca Andronache a fost aproape de un transfer la Torino
  • Motivul pentru care a rămas la Farul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și