Închide meniul

Un titular de la FC U Craiova 1948 vrea să se lase de fotbal! Motivul incredibil dezvăluit de Adrian Mititelu: „S-a năpustit peste noi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2023, 16:57

Un titular de la FC U Craiova 1948 vrea să se lase de fotbal! Motivul incredibil dezvăluit de Adrian Mititelu: „S-a năpustit peste noi!

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care un titular de la FC U Craiova 1948 vrea să se lase de fotbal

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a dezvăluit că un titular de la FC U Craiova 1948 ameninţă că se lasă de fotbal. Este vorba despre Andre Duarte, care vrea cu orice preţ să se transfere la o altă echipă în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu s-a declarat nemulţumit de atitudinea arătată de Andrea Duarte. Fotbalistul îşi doreşte cu orice preţ să plece de la FC U Craiova 1948, şi astfel le forţează mână oficialilor. Lusitanul a intrat pe „radarul” celor de la Legia Varşovia.

Un titular de la FC U Craiova 1948 vrea să se lase de fotbal! Motivul incredibil dezvăluit de Adrian Mititelu

Andre Duarte mai are contract cu FC U Craiova 1948 până în vara lui 2024, astfel că Adrian Mititelu nu îl lasă să plece fără a obţine nimic în schimbul său. Cu toate acestea, fundaşul lusitan nici măcar nu s-a prezentat la ultimul amical al oltenilor, pentru a transmite un mesaj clar patronului din Bănie.

„Se pare că avem o problemă cu Duarte, un jucător foarte bun, care se mai află sub contract până în 2024.

Din câte am înțeles, este dorit de Legia Varșovia, însă nu am primit nicio ofertă. În schimb, a venit, s-a năpustit peste noi să îi dăm drumul să plece cu orice preț. Are o atitudine neserioasă, nu se antrenează, zice că se lasă de fotbal.

Reclamă

Deși e un jucător foarte bun, cu calități și mi-a făcut o impresie foarte bună, m-a dezamăgit. Acum nici n-a venit la meci.

I-am spus că e opțiunea lui dacă vrea să se lase de fotbal, dar el va rămâne la noi indiferent de ofertă. Nu poți să discuți într-un alt mod cu jucătorii care au un astfel de comportament”, a declarat Adrian Mititelu, pentru digisport.ro.

Andre Duarte evoluează la FC U Craiova 1948 de la începutul sezonului. Fundaşul central de 25 de ani a bifat 24 de meciuri pentru trupa olteană, în toate competiţiile, şi astfel a ajuns pe „radarul” Legiei Varşovia, formaţie care ocupă locul secund în prima ligă din Polonia.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, noi dezvăluiri despre transferul lui Juan Bauza la FCSB

Adrian Mititelu a oferit noi detalii despre transferul lui Juan Bauza la FCSB. Finanțatorul oltenilor a fost prezent la meciul amical dintre FCU Craiova și CS Mioveni, scor 1-1.

„Bauza are o ofertă din România și întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deși e foarte generoasă. Da, este de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da. E vorba de efectul psihologic asupra echipei și suporterilor.

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliștii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, prețul pentru Bauza e prețul comunicat. Afară merge de la 4 milioane în sus. 4-5 milioane sper să iau pe el.

În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare cu FCSB. În iarnă n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el, doar mai întreabă despre el”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și