Închide meniul

Un titular de la FCSB, OUT! Gigi Becali s-a decis și nu îi va mai prelungi contractul

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 14:14

Reclamă
Un titular de la FCSB, OUT! Gigi Becali s-a decis și nu îi va mai prelungi contractul

Ultimele detalii înainte ca FCSB să-și afle adversara din Champions League | Decizia luată de UEFA înainte de tragerea la sorți

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci/ Profimedia

Un titular de la FCSB va fi OUT de la echipă! Campioana se mai desparte de încă un jucător, după plecarea lui Ovidiu Popescu. Gigi Becali a luat decizia finală în cazul lui Risto Radunovic și nu îi va mai prelungi contractul muntenegreanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a efectuat deja două transferuri, pentru sezonul viitor. Gigi Becali s-a înțeles cu David Kiki și Daniel Popa, atacantul urmând să fie prezentat oficial la echipă.

Un titular de la FCSB, OUT

Conform fanatik.ro, negocierile dintre oficialii FCSB-ului și Risto Radunovic au picat. Contractul fundașului nu va mai fi prelungit. Înțelegerea fundașului stânga va expira în iarnă.

Gigi Becali i-a propus un salariu mai mare lui Risto Radunovic, pentru ca acesta să continue la FCSB. În cazul în care ar fi acceptat, muntenegreanul ar fi încasat 15.000 de euro pe lună, cu 5000 de euro mai mult față de salariul pe care îl are în prezent.

În condițiile în care Risto Radunovic va pleca în iarnă, titular în banda stângă a defensivei FCSB-ului ar urma să fie David Kiki, fundașul adus în această vară de la Farul.

Reclamă
Reclamă 4

Risto Radunovic se va despărți de FCSB, după ce a evoluat timp de trei sezoane și jumătate la echipa roș-albastră. Fundașul a fost transferat de Gigi Becali în iarna lui 2021, de la Astra. La momentul respectiv, latifundiarul din Pipera a plătit în schimbul său suma de 400.000 de euro.

Gigi Becali, bonus uriaş pentru ultimul transfer făcut de FCSB: 100.000 de euro la semnătură

Gigi Becali a oferit un bonus uriaş pentru ultimul transfer făcut de FCSB. Pe lângă un salariu de 16.000 de euro pe lună, Daniel Popa a fost convins să semneze cu campioana şi cu o sumă importantă.

Gigi Becali a plătit clauza de reziliere a contractului cu U Cluj, cea de 300.000 de euro şi, comform fanatik.ro, i-a oferit fostului atacant de la Dinamo, ajuns la 28 de ani, şi o primă de instalare de 100.000 de euro.

Reclamă

Astfel, în primul sezon la FCSB, Daniel Popa va încasa cel puţin 292.000 de euro, salarii + prima de instalare. La această sumă se mai pot adăuga 80.000 de euro, în cazul în care roş-albaştrii vor ajunge în grupele unei competiţii europene.

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa şi l-a numit pe acesta „maşinărie”. Patronul de la FCSB e convins că atacantul se va adapta la echipa sa, fiind de părere că se va lupta pentru un loc de titular.

„Eu nu iau jucători rezervă, când iau, îi iau de titulari. Dacă iau cinci atacanți, îi iau de titulari. Dacă mai cumpăr doi atacanți, și o să-i iau, îi iau de titulari. Statutul și-l câștigă ei. Trebuie să arate că merită să fie titulari”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și