Închide meniul
EXCLUSIV

Un titular de la FCSB ratează meciul cu Oţelul Galaţi şi este incert pentru returul cu CSKA 1948 Sofia

Publicat: 28 iulie 2023, 17:12

Reclamă
Un titular de la FCSB ratează meciul cu Oţelul Galaţi şi este incert pentru returul cu CSKA 1948 Sofia

Risto Radunovic riscă să rateze returul cu CSKA 1948 Sofia

Florinel Coman şi Risto Radunovic / Hepta

Un titular de la FCSB ratează meciul cu Oţelul şi este incert pentru returul cu CSKA 1948 Sofia. Chiar şi Mihai Stoica a vorbit despre faptul că un titular riscă să nu joace în returul cu CSKA 1948 Sofia, însă nu i-a dat numele. FCSB s-a impus la limită în partida tur din Bulgaria, prin golul marcat de Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor AS.ro, Risto Radunovic este titularul care are probleme medicale şi ratează sigur partida cu Oţelul Galaţi. Mai mult, prezenţa fundaşului stânga al roş-albaştrilor este incertă şi pentru returul cu CSKA 1948 Sofia.

Un titular de la FCSB ratează meciul cu Oţelul şi este incert pentru returul cu CSKA 1948 Sofia

Chiar Mihai Stoica a vorbit despre situaţia jucătorului, căruia nu i-a dat însă numele. „Sperăm să îl recuperăm până joi„, a spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica a lansat noi critici după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. Oficialul de la FCSB a criticat în termeni duri prestaţia echipei lui Elias Charalambous. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Mihai Stoica nu a trecut nici acum peste prestaţia modestă a celor de la FCSB din Conference League. Managerul roş-albaştrilor a criticat prestaţia echipei şi la conferinţa de prezentare a lui Vlad Chiricheş.

Reclamă

Trebuie să aliniezi două echipe, în mod normal, două de valoare. Cu scuzele de rigoare, după ce am văzut miercuri la Sofia, ne-am dat seama că nu avem două echipe de valoare sau a fost doar o evoluție, să zicem, nu foarte bună a unor jucători.

Am fost foarte nemulțumiți de prestațiile unor jucători, sperăm să înțeleagă și ei că nu te poți prezenta așa și să ai pretenții să joci la echipa asta. Chiar nu te poți prezenta așa.

Nu există comoditate la fotbaliști la noi, există doar fotbaliști care au intrat miercuri și care nu au avut o prestație pe care noi o așteptam, care să îi propună candidați la un post de titular”, a spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş, prezentat oficial la FCSB

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferinţă de presă. Gigi Becali a reuşit să îl convingă să semneze cu FCSB, chiar dacă negocierile nu au fost uşoare.

Fericit și mândru că m-am întors. E o mândrie și o fericire să mă întorc. Le mulțumesc patronului, lui MM, s-au gândit că pot să fiu acel element care poate ajuta echipa să câștige campionatul”, a declarat Vlad Chiricheş în prima lui conferinţă de presă ca jucător al FCSB.

Asta mi-aș dori cel mai mult. Să jucăm în Ghencea, ar fi ceva extraordinar. Am văzut în perioada asta cât de iubită e echipa și cât de mult e așteptată să revină în casa ei. Sper să jucăm acolo. Ar fi scenariul perfect să o facem și să câștigăm campionatul”, a mai spus Vlad Chiricheş.

Vlad Chiricheş va purta tricoul cu numărul 21 la FCSB. La conferinţa de presă organizată astăzi, Mihai Stoica şi Vlad Chiricheş au prezentat şi tricoul pe care internaţionalul român îl va purta la FCSB.

Internaţionalul român, în vârstă de 33 de ani, este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 900.000 de euro.

Consider că ne lipsea un lider, pentru că noi aveam lideri tăcuți. A fost căpitan într-un campionat străin și asta înseamnă că este un lider. E unic, pentru că așa cum am spus și-n introducere, a semnat cu noi căpitanul echipei naționale. E cel mai important transfer, din acest punct de vederea spus MM Stoica.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona Vezi toate știrile
Citește și