Închide meniul

Florin Prunea, cucerit de un jucător de la Dinamo: „E un real câştig!” Verdict după remiza „câinilor” cu Poli Iaşi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2024, 9:25

Florin Prunea, cucerit de un jucător de la Dinamo: „E un real câştig! Verdict după remiza „câinilor cu Poli Iaşi

Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Florin Prunea s-a declarat cucerit de un jucător de la Dinamo, după remiza „câinilor” cu Poli Iaşi. Fostul internaţional l-a remarcat pe Eddy Gnahore, jucător transferat de Zeljko Kopic în această iarnă. Acesta s-a mai declarat convins că trupa din Ştefan cel Mare va evita retrogradarea, dat fiind jocul solid din ultimele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a remizat cu Poli Iaşi, în deplasare, scor 0-0, „cânii” ratând ocazii uriaşe. Formaţia lui Zeljko Kopic s-a apropiat la un singur punct de Voluntari, echipă care ocupă locul de baraj.

Florin Prunea, cucerit de un jucător de la Dinamo, după remiza cu Poli Iaşi

Florin Prunea a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Eddy Gnahore, mărturisind că acesta este un real câştig pentru Dinamo. Fostul portar a transmis că se observă faptul că mijlocaşul a jucat la un anumit nivel, pe parcursul carierei sale, acesta evoluând pentru Napoli şi echipa de tineret a celor de la Manchester City.

„Un jucător foarte bun, un real câștig pentru Dinamo. Se vede că a jucat la un anumit nivel. Ajută foarte mult la Dinamo. Este un real câștig.

Dar și Seljmani este un jucător bun. Eu cred că va ajuta Dinamo foarte mult. Un jucător tehnic”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, Florin Prunea a declarat că Dinamo se poate salva de la retrogradare, jocul prestat de elevii lui Zeljko Kopic fiind unul solid. Acesta a mai transmis că trupa din Ştefan cel Mare a pierdut două puncte în duelul cu Poli Iaşi.

„Jocul arată acest lucru (n.r. că Dinamo se poate salva de la retrogradare). În repriza a doua, patru ocazii clare de gol (n.r. pentru Dinamo), mari.

Dar Dinamo pierde două puncte mari. Meritau să câștige. A fost echipa mai bună. Cei de la Iași câștigă un punct și o lasă în depărtare pe Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo joacă, arată din ce în ce mai bine. Arată forță de joc. Din punct de vedere fizic arată bine. Eu cred că după întreruperea din martie va arăta și mai bine”, a mai declarat Florin Prunea.

Zeljko Kopic, concluzie clară după Poli Iaşi – Dinamo 0-0

Zeljko Kopic a tras o concluzie clară după Poli Iaşi – Dinamo. Antrenorul croat al „câinilor” s-a plâns de ratările jucătorilor săi din timpul meciului din Copou. Poli Iaşi şi Dinamo au încheiat la egalitate primul meci al etapei cu numărul 29 din Liga 1.

„Cred că am meritat cele trei puncte după cum am jucat. Sunt mulţumit de prestaţie, de energie, de ocaziile create, dar am ratat mult.

E ok un punct, dar în aceste circumstanţe, când ai astfel de ocazii, trebuie să marchezi. Cred că am fost mai aproape de cele trei puncte după cum am jucat în repriza a doua. Am făcut tot ce trebuia, mai puţin să înscriem.

Trebuie să pregătim bine meciul, jucăm acasă. Cred că acolo, alături de suporteri, pe terenul nostru, vom fi mai buni”, a declarat Kopic, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și