Închide meniul
NEWS ALERT

Unde se joacă Universitatea Craiova – FCSB! Anunțul oficial făcut de olteni

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2022, 12:54

Reclamă
Unde se joacă Universitatea Craiova – FCSB! Anunțul oficial făcut de olteni

Universitatea Craiova

Ivan și Markovic sărbătoresc un gol marcat de Universitatea Craiova / Hepta

Oltenii au anunțat unde se joacă Universitatea Craiova – FCSB! Derby-ul etapei a 11-a din Liga 1 se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco, după ce gazonul a fost înlocuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Universitatea Craiova va reveni pe propriul stadion după peste o lună și jumătate. De altfel, Olguța Vasilescu promisese că un nou gazon va fi gata pentru duelul cu FCSB. Terenul fusese stricat după festivalul IntentCity.

Unde se joacă Universitatea Craiova – FCSB! Anunțul oficial făcut de olteni

”Știința, din nou acasă pe Stadionul „Ion Oblemenco”! Universitatea Craiova – FCSB se va disputa în „Vulcanul” din Bănie.

Biletele pot fi achiziționate atât online, prin platforma Entertix, cât și de la toate punctele noastre de vânzare tradiționale. În același timp, continuăm campania prin care alb-albaștrii construiesc tradiția cu abonament din tată-n fiu”, se arată în comunicatul oltenilor.

Reclamă

Mirel Rădoi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova

Până la partida cu FCSB, Universitatea Craiova se deplasează, duminică, la Cluj, pentru partida cu CFR. Mirel Rădoi i-a declarat deja război lui Dan Petrescu.

„O să întâlnim o adversară foarte bună, campioană în ultimii cinci ani, o echipă bine organizată defensiv, asta s-a observat şi aseară. Chiar dacă a fost dominată la nivel de posesie, a contracarat foarte bine momentele de posesie cu tranziţia negativă.

O echipă care nu are nevoie de prea multe prezentări. Are cel mai bun antrenor din România, cel mai bun lot, ne va aştepta o partidă dificilă, dar trebuie să ne ridicăm şi noi la nivelul adversarului.

Reclamă 4 / 0/3

Îi respectăm pe cei de la CFR, dar respectul trebuie să fie până la începutul partidei. Problema va fi mare dacă noi nu ne vom pregăti aşa cum am făcut-o în această săptămână, pentru că vom întâlni cel mai dificil adversar dintre cei pe care i-am întâlnit până acum.

CFR se află pe o poziţie nu foarte bună în clasament, vine după două partide pierdute şi, din punctul ăsta de vedere, pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj este aproape imposibil să urmeze şi a treia înfrângere. Am spus aproape imposibil, pentru că nu este imposibil, şi noi trebuie să facem ceea ce a reuşit să facă Botoşani”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și