Închide meniul

Unde se poate transfera Damjan Djokovic, după ce a refuzat-o pe Dinamo! Este dorit de un antrenor român

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2023, 16:39

Reclamă
Unde se poate transfera Damjan Djokovic, după ce a refuzat-o pe Dinamo! Este dorit de un antrenor român

Unde se poate transfera Damjan Djokovic, după ce a refuzat-o pe Dinamo

Damjan Djokovic, în FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2 / Profimedia Images

S-a aflat unde se poate transfera Damjan Djokovic, după ce a refuzat-o pe Dinamo. Mijlocaşul croat de la FCSB este dorit de un antrenor român, în această pauză competiţională. Concret, Djokovic poate ajunge sub comanda lui Marius Şumudică, la Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic a fost transferat la FCSB la începutul sezonului, însă a intrat rapid în dizgraţiile lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB vrea să scape de mijlocaşul croat, fiind dispus chiar să-l cedeze la rivala Dinamo, în încercarea de a-i salva pe „câini” de la retrogradare.

Unde se poate transfera Damjan Djokovic, după ce a refuzat-o pe Dinamo

Marius Şumudică este cu ochii pe Damjan Djokovic şi vrea să-l transfere în Turcia, la Gaziantep, conform presei din Turcia, citată de digisport.ro.

Ar fi pentru a treia oară când Marius Şumudică îl transferă pe Damjan Djokovic la o echipă pe care el o antrenează. Antrenorul român l-a mai antrenat pe mijlocaşul croat în sezonul trecut, în Arabia Saudită, la Al-Tai, dar şi la Rizespor.

Damjan Djokovic a fost dorit la Dinamo, „la pachet” cu Dorin Rotariu. Mijlocaşul însă a spus pas unei mutări la rivala FCSB-ului, dată fiind şi situaţia din clasament a „câinilor”.

Reclamă

Damjan Djokovic a bifat 23 de meciuri la FCSB, în toate competiţiile. Mijlocaşul de 33 de ani a reuşit să marcheze şi patru goluri, două în Liga 1, şi alte două în preliminariile Conference League.

Damjan Djokovic i-a dat răspunsul final lui Dinamo, după ce „câinii” i-au făcut o ofertă

Damjan Djokovic i-a dat răspunsul final lui Dinamo, după ce „câinii” i-au făcut o ofertă. Mijlocaşul croat a vorbit şi cu antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic.

Djokovic a refuzat să vină la Dinamo, motivându-şi decizia prin faptul că nu vrea să joace în play-out.

Reclamă 4 / 0/3

”A discutat și antrenorul cu Djokovic, ei sunt vecini la Zagreb, stau pe aceeași stradă, dar Damjan nu vrea să joace în play-out…”, a dezvăluit Alessandro Caparco, antrenor cu portarii la Dinamo, pentru digisport.ro.

Nici în ceea ce îl priveşte pe Dorin Rotariu informaţiile nu le sunt favorabile „roş-albilor”. La fel ca şi Djokovic, Dorin Rotariu ezită să meargă la Dinamo din pricina poziţiei din clasament a „câinilor”. Totodată, un impediment îl constituie şi faptul că Dinamo i-a propus lui Rotariu un contract pe numai 6 luni.

Potrivit gsp.ro, de Damjan Djokovic s-ar fi interesat şi CFR Cluj, echipă la care croatul a mai evoluat şi alături de care a cucerit 3 titluri de campion al României şi o Supercupă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și