Închide meniul

Unde se va disputa derby-ul Rapid – FCSB, din ultima etapă! Anunţul oficial

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 13:12

Reclamă
Unde se va disputa derby-ul Rapid – FCSB, din ultima etapă! Anunţul oficial

Unde se va disputa derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă

Jucătorii de la Rapid, la finalul derby-ului cu FCSB, de pe Arena Naţională/ Profimedia

S-a aflat unde se va disputa derby-ul dintre Rapid şi FCSB, din ultima etapă a play-off-ului. Arena Naţională nu va fi disponibilă în acea perioadă, astfel că duelul „de foc” se va disputa în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un avans de şapte puncte faţă de Rapid, după prima etapă a play-off-ului. Giuleştenii au fost învinşi de Farul, în timp ce liderul a învins Sepsi.

Unde se va disputa derby-ul Rapid – FCSB, din ultima etapă

După ce în ultima etapă a sezonului regulat, Rapid a închiriat Arena Naţională pentru disputarea derby-ului cu FCSB, giuleştenii voiau să repete acest fapt şi în play-off.

Însă, cel mai mare stadion al ţării nu va putea găzdui derby-ul „de foc”. În perioada respectivă, pe Arena Naţională se va desfăşura etapa I a Campionatului Naţional de Drift.

„Având în vedere solicitarea dumneavoastră înregistrată la Direcția de Presă cu numărul 52850/28.03.2024 și la Registratura Primăriei Municipiului București cu nr. 51664/27.03.2024, vă comunicăm următorul răspuns primit de la Direcția Generală de Investiții:

Reclamă

Campionatul Național de Drift Etapa I, pe inelul asfaltic al Arenei Naționale, va avea loc în perioada 14-20 mai 2024″, au transmis oficialii Primăriei Capitalei, care întreţin Arena Naţională, conform fanatik.ro.

Arena Naţională le-a purtat noroc celor de la Rapid, la ultimul derby cu FCSB. Pe Arena Naţională, giuleştenii şi-au umilit rivalii, câştigând duelul categoric, cu scorul de 4-0.

Ultima etapă a play-off-ului se va disputa în week-end-ul 18-19 mai, după ce iniţial trebuia să se dispute o săptămână mai târziu. Edi Iordănescu a fost cel care a cerut ca play-off-ul să se încheie mai repede, pentru ca jucătorii să aibă timp să se refacă pentru a participa la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul tur dintre FCSB şi Rapid, din play-off, se va disputa peste trei etape, în week-end-ul 20-21 aprilie.

Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi a oferit o reacție fermă, înaintea duelului dintre Universitatea Craiova și Rapid. Antrenorul giuleștenilor a recunoscut că echipa sa a fost foarte afectată de eșecul suferit în partida cu Farul, din prima etapă a play-off-ului.

„Eu cred că vor veni mulți fani la Craiova, și sper că ne vor încuraja. La Rapid nu e niciodată liniște. Sprijinul suporterilor e foarte important, mai ales că stadionul la Craiova a fi plin. E importantă pentru noi încurajarea venită de la suporteri. Această familie a fost puțin destabilizată.

Noi ne gândim doar la aspectul sportiv, apoi vom vedea ce se întâmplă cu celelalte aspecte. E un lucru bun că domnul Șucu a acceptat să facă deplasarea cu galeria. Ce s-a întâmplat cu Farul ne-a prăbușit.

Cu Farul nu am jucat chiar atât de slab, am avut ocazii. Dacă eram în avantaj, poate se schimba atmosfera. Eu nu am dubii că fanii vor fi alături de noi la Craiova.

Sperăm ca această pauză să ne fi fost de folos pentru a ne reveni moralul. Venim după o înfrângere. Vom vedea după meci dacă a fost o pauză bună pentru noi. Faptul că am pierdut acasă primul meci de play-off a fost un duș rece. A trebuit să le refac moralul băieților, care s-au pregătit bine”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și