Închide meniul

„Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB

Viviana Moraru Publicat: 2 mai 2024, 10:34

Reclamă
„Unde vei juca în sezonul viitor? Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB

"Unde vei juca în sezonul viitor?" Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic

Risto Radunovic, alături de Mihai Lixandru şi Darius Olaru/ Profimedia

„Unde vei juca în sezonul viitor?” este întrebarea la care Risto Radunovic a oferit imediat răspunsul. Fundaşul muntenegrean că viitorul său va fi decis până la finalul actualei stagiuni, FCSB mai având de disputat trei partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic a intrat în ultimele şase luni de contract la FCSB, iar oficialii campioanei i-au propus deja prelungirea înţelegerii.

„Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic

Risto Radunovic a oferit un interviu în presa din Muntenegru şi a vorbit despre viitorul său. Fundaşul a transmis că nu se ştie ce-i rezervă viitorul, mărturisind că este prea devreme pentru a ştii exact unde va evolua în sezonul viitor.

Însă, Radunovic a declarat că totu se va definitiva până la finalul sezonului, fiind cu gândul şi la participarea în Champions League, alături de FCSB.

„În fotbal, totul este deschis și nu știi niciodată ce va aduce ziua de mâine, dar cel mai important este că am câștigat titlul și ne-am bucurat fanii. Este încă prea devreme să vorbesc despre viitorul meu, dacă rămân sau plec, dar cu siguranță o să știm mai multe în următoarele 30 de zile.

Reclamă

Știm cât de mare este Liga Campionilor, dar, în calitate de campioni ai unei țări, avem șansa să jucăm în calificările Ligii Campionilor. Trebuie să se unească mulți factori, dar, cu întăriri bune, trebuie să avem încredere”, a declarat Risto Radunovic, conform vijesti.com.

Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului

Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului. FCSB a început negocierile cu Risto Radunovic, pentru ca fundaşul muntenegrean să îşi prelungească înţelegerea cu „roş-albaştrii”.

„Au început negocierile cu agentul lui. Acum suntem la distanţă destul de mare, sper să ne apropiem, dar să fie din ambele direcţii. Nu sunt nici optimist, nici pesimist. Ştiu că e jucătorul nostru până în decembrie, iar în vară nu va pleca, asta garantez, chiar dacă nu semnează prelungirea. Despre planul B nu pot discuta”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialul „roş-albaştrilor” a evitat să comenteze şi posibilul transfer al lui David Kiki la FCSB. Fundaşul, care evoluează pe acelaşi post cu Radunovic, în banda stângă, este dorit de Gigi Becali. Farul încearcă şi ea să îi prelungească înţelegerea lui David Kiki. Constănţenii i-au propus lui David Kiki dublarea salariului.

„Nu pot vorbi despre transferuri. Gigi e o carte deschisă. Vorbiţi cu el, eu nu am ce vorbi. Pot vorbi despre un transfer doar în momentul în care se concretizează şi nu pot să spun nici jucătorii pe care i-am propus să vină”, a declarat Mihai Stoica.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și