Închide meniul

„Unic în România!” Veste uriaşă pentru Dinamo! Când vor începe lucrările la noul stadion: „Vom vedea şantierul!”

Viviana Moraru Publicat: 22 august 2024, 17:24

Reclamă
„Unic în România! Veste uriaşă pentru Dinamo! Când vor începe lucrările la noul stadion: „Vom vedea şantierul!

Veste uriaşă pentru Dinamo | Ce se întâmplă cu noul stadion

Noul stadion al lui Dinamo/ Facebook Noul stadion Dinamo

Ionuţ Popa a anunţat o veste uriaşă pentru Dinamo, oferind declaraţii despre noul stadion din Ştefan cel Mare. Preşedintele CS Dinamo a dezvăluit că în scurt timp, vor începe lucrările la noua arenă a „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo nu a mai evoluat de doi ani pe arena din Ştefan cel Mare. „Câinii” îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe arena Arcul de Triumf.

Veste uriaşă pentru Dinamo | Ce se întâmplă cu noul stadion

Ionuţ Popa a transmis că în Ştefan cel Mare se va construi nu doar un stadion, ci o întreagă bază multifuncţională, ce va reprezenta ceva unic în România. Preşedintele CS Dinamo a transmis că în aceste momente, licitaţia pentru stadion este deschisă, iar dacă lucrurile vor decurge bine, în noiembrie se va instala şantierul în „Groapă”.

„Vom avea un stadion nou, modern, în centrul Capitalei. Va fi cel mai frumos stadion din România, cel mai modern, e gândit ca o bază multifuncțională, nu ca un stadion simplu. Va fi cel mai dotat stadion, din toate punctele de vedere, afluire, defluire, inovație, exteriorul format din leduri pentru publicitate…

E gândit să se autofinanțeze. Prin management și marketing eficiente, o să reușim să recuperăm investiția, care e de aproximativ 575 de milioane de lei, plus TVA, fără sumele neprevăzute, adică suma poate crește. Nu e inclusă aici demolarea, care va fi plătită de către Ministerul de Interne.

Reclamă
Reclamă

Licitația este acum publică, se depun oferte din partea constructorilor, proiectanților, iar pe 15-16 septembrie se închide licitația. Dacă nu există contestații, se alege cea mai bună ofertă și se semnează contractul pentru proiectare și execuție.

De obicei, există contestații, acum poate avem noroc și nu vor exista. Prin octombrie-noiembrie ar trebui să se semneze contractul, apoi se depun actele de către constructor pentru obținerea autorizațiilor. Atunci începe să se organizeze șantierul, vin să-și instaleze mașinile de lucru, utilajele. Din noiembrie, dacă nu sunt contestații, vedem șantierul organizat”, a declarat Ionuţ Popa, conform gsp.ro.

Andrei Nicolescu a anunţat unde se va juca Dinamo – FCSB

Andrei Nicolescu a anunţat unde se va juca Dinamo – FCSB. Partida este programată în etapa a 13-a, adică în a doua jumătate a lunii octombrie. Asta înseamnă că echipa din Ştefan cel Mare va putea să organizeze partida pe Arena Naţională, stadion care este indisponibil în acest moment pentru meciuri de fotbal.

Reclamă

„Cred că meciul cu Universitatea Craiova merita o audiență mai mare, dar asta e situația când pe Arena Națională cântă cineva. Probabil ar fi fost mult mai frumos dacă jucam pe un stadion mai mare. Cred că 25.000 de oameni ar fi venit, e interes destul de mare și de la Craiova, care e cea mai în formă echipă. Asta e, jucăm pe Arcul de Triumf.

Primul meci de pe Arena Națională va fi cel cu FCSB, din octombrie. Ne dorim să jucăm mai multe meciuri acolo. Vom vedea cum evoluează gazonul și cum vor fi evenimentele pe arenă”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:11

LIVE TEXTLASK Linz – FCSB 0-0. Campioana luptă pentru calificarea în grupele Europa League! Austriecii, ocazii uriaşe!

20:03

Adrian Mititelu, replică dură pentru primarul Hunedoarei: „Se face de râs! Dacă era un om corect trebuia să sesizeze DNA”

19:49

„S-a umplut paharul!” Motivul pentru care Horaţiu Moldovan s-a decis să plece de la Atletico Madrid! Marca a făcut anunţul

19:41

Helmut Duckadam a reacţionat după ce a văzut echipa de start a FCSB-ului! Ce a spus despre jucătorul scos din echipă de Becali!

19:25

CFR Cluj – Pafos LIVE TEXT (20:30). Debutant în echipa lui Dan Petrescu. Echipele de start

19:14

CFR Cluj s-a despărţit oficial de Karlo Muhar! Suma pe care o primesc ardelenii în schimbul mijlocaşului croat

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și