Închide meniul

„Unii români sunt proşti!” Cât de mult l-a afectat pe Joyskim Dawa scandalul de rasism. Anunţ despre criticile lui Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2023, 23:43

Reclamă
„Unii români sunt proşti! Cât de mult l-a afectat pe Joyskim Dawa scandalul de rasism. Anunţ despre criticile lui Gigi Becali

Joyskim Dawa a vorbit despre plecarea de la FCSB

Facebook FCSB

S-a aflat cât de mult l-a afectat pe Joyskim Dawa scandalul de rasism în care a fost implicat. Fundaşul central al FCSB-ului a primit mesaje uluitoare după remiza roş-albaştrilor cu Hermannstadt. Camerunezul în vârstă de 27 de ani este jucător de bază al liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a trecut prin momente grele, Dawa anunţă că se simte foarte bine în România. Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 350.000 de euro pentru a-l aduce de la FC Botoşani nu se grăbeşte să plece.

Cât de mult l-a afectat pe Joyskim Dawa scandalul de rasism

Dawa a avut o reacţie dură când a fost întrebat despre cei care i-au trimis mesaje rariste. Unul dintre aceştia a fost Robert Stănci, un fotbalist activ din eșaloanele inferioare ale fotbalului românesc.

Persoanele, fanii de aici sunt OK. Unii oameni sunt proști, îmi pare rău pentru limbajul meu. Dar cei mai mulți sunt în regulă. Sunt buni cu mine pe teren și în afara terenului. Nu am probleme, România e o țară frumoasă, la fel și Bucureștiul. Totul e grozav„, a declarat Dawa la gsp.ro.

Joyskim Dawa nu ţine cont de criticile lui Gigi Becali şi evită să mai citească ce declară patronul vicecampioanei României.

Reclamă

Criticile mă fac mai puternic. În primul rând, la TV nu mă uit, pentru că nu înțeleg limba română. Când am venit prima dată, obișnuiam să urmăresc știrile, dar acum m-am oprit și, chiar dacă sunt lucruri bune sau negative, nu mă afectează. Unii oameni te plac, alții te urăsc. Face parte din fotbal„, a mai spus fundaşul central al FCSB-ului.

Dawa are o cotă de piaţă de 750.000 de euro. În acest sezon a jucat în 20 de meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile, şi a înscris 2 goluri.

Sergiu Hanca, replică dură pentru Joyskim Dawa: „Fotbalul nu e să ne rupem picioarele!”

Sergiu Hanca a avut o replică dură pentru Joyskim Dawa. Sergiu Hanca a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Barcelona. El va fi indisponibil pentru următoarele patru luni.

Reclamă 4 / 0/3

La aproape o lună de la acel episod, Joyskim Dawa a vorbit în premieră despre accidentarea lui Hanca. Fundaşul lui FCSB regretă că Hanca s-a accidentat şi a fost nevoit să se opereze, dar a recunoscut că este un jucător agresiv şi că rolul său pe teren este să oprească atacanţii. Replica lui Hanca nu a întârziat să apară.

Nu mă mai gândesc la el, acum încerc să întorc în favoarea mea tot răul produs. Deja îi dau prea multă importanță subiectului. Ce rost mai are să vorbim?! Nu-l învăț eu pe el cum să joace fotbal sau cum să reacționeze pe gazon, important e să nu ”rupă” pe un alt sportiv. Fotbalul este un sport, este competiție, dar nu e să ne rupem picioarele! În rest, Doamne, ajută să fim sănătoși!”, a spus Hanca.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și