Închide meniul

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Sergiu Hanca! Jucătorul ar putea reveni la Dinamo

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2023, 11:15

Reclamă
Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Sergiu Hanca! Jucătorul ar putea reveni la Dinamo

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Sergiu Hanca!

Sergiu Hanca, într-un meci jucat pentru Universitatea Craiova / Hepta

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Sergiu Hanca. Jucătorul s-ar putea întoarce la Dinamo. Despre interesul „roş-albilor” pentru Hanca s-a mai vorbit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca a fost în conflict cu clubul de care s-a despărţit. El şi Ionuţ Vînă au acţionat clubul în judecată, dar au pierdut procesul. Hanca cerea despăgubiri în valoare de 2 milioane de euro.

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Sergiu Hanca!

Universitatea Craiova a anunţat acum despărţirea de Sergiu Hanca printr-un mesaj foarte scurt. Clubul nu i-a mulţumit jucătorului.

Îi urăm succes lui Sergiu Hanca!”, a fost mesajul care a apărut pe contul de Facebook al Universităţii Craiova.

Sergiu Hanca era unul dintre jucătorii aduşi la Universitatea Craiova pentru ca echipa lui Mihai Rotaru să se bată la titlu. Nu a fost cazul şi Sergiu a avut unul dintre cele mai slabe sezoane ale carierei, după ce a ajuns în Bănie, liber de contract, de la Cracovia.

Reclamă

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au primit decizia! Care e verdictul Comisiei de Recurs după ce aceştia solicitau daune de milioane de euro

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au primit decizia din partea Comisiei de Recurs. Cei doi cereau despăgubiri de milioane de euro de la Universitatea Craiova pentru că au fost excluşi din lot.

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au pierdut definitiv litigiul cu Universitatea Craiova. Comisia de Recurs a decis să respingă apelul celor doi jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă nu au avut câştig de cauză nici la Comisia de Recurs. Cei doi nu mai pot contesta decizia decât la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Sergiu Hanca cerea despăgubiri de două milioane de euro, iar Ionuţ Vînă solicita ca Universitatea Craiova să îi plătească toate salariile până la finalul contractului.

Şi prima decizie, de la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, le-a fost defavorabilă celor doi.

Decizia Comisiei de Recurs în cazurile lui Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă

”HANCA SERGIU CĂTĂLIN vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – CU MAJORITATE: Respinge recursurile formulate de părți ca nefondate. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare.

Pronunțată la data de 13.04.2023 în ședință nepublică, la sediul LPF. OPINIE SEPARATĂ: Admite recursul formulat de jucătorul Hanca Sergiu Cătălin. Respinge recursul formulat de U Craiova 1948 Club Sportiv SA.

VÎNĂ IONUȚ DANIEL vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – CU MAJORITATE: Respinge recursurile formulate de părți ca nefondate. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare.

Pronunțată la data de 13.04.2023 în ședință nepublică, la sediul LPF. OPINIE SEPARATĂ: Admite recursul formulat de jucătorul Vînă Ionuț Daniel. Respinge recursul formulat de U Craiova 1948 Club Sportiv SA”, se arată în decizia Comisiei de Recurs. Decizia Comisiei a fost publicată pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, lpf.ro.

Reclamă

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au fost excluşi din lot o perioadă

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au fost excluşi din lotul Universităţii Craiova de Mirel Rădoi. Cei doi au intrat în conflict cu Rădoi când acesta antrena echipa finanţată de Mihai Rotaru.

Cred că Hanca a făcut un lucru nu că necugetat, un lucru care dă dovadă de lipsă de respect și de lipsă de educație. Eu cred că a vrut să provoace toată această nebunie. El a făcut parte din programul echipei, știa că e acolo, avea o divergență cu Rădoi, Rădoi știa că e impulsiv. Suspectez în acest moment chiar că la Ocna Mureș, acel penalty care trebuia dat celor de la Ocna Mureș, Hanca l-a premeditat. A vrut să îl facă să îl enerveze pe Rădoi. Asta suspectez în acest moment după ce a dat dovadă”, spunea Mihai Rotaru despre Sergiu Hanca.

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă sunt încă jucători ai CSU Craiova, dar nu au mai făcut parte din lotul echipei patronate de Mihai Rotaru.

Transferat ca liber de contract în iulie 2022, de la Cracovia, Sergiu Hanca a evoluat în 14 partide pentru CSU Craiova. Fostul jucător al lui Dinamo nu a avut prea multe realizări la Craiova, în cele 14 meciuri jucate marcând o singură dată şi oferind un assist. Cota lui Hanca a scăzut în ultimul an, potrivit transfermakt.com, de la 1 milion de euro la 650 de mii de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și