Închide meniul

Universitatea Craiova a mai dat o lovitură! A transferat un jucător cu aproape 30 de meciuri la naţională

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2024, 14:05

Reclamă
Universitatea Craiova a mai dat o lovitură! A transferat un jucător cu aproape 30 de meciuri la naţională

Universitatea Craiova a mai dat o lovitură

Denil Maldonado, în timpul unui meci/ Profimedia

Universitatea Craiova a mai dat o lovitură şi a transferat un jucător cu aproape 30 de meciuri în naţională. Oltenii au bătut palma cu Denil Maldonado, un fundaş central din Honduras.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova l-a prezentat oficial, până acum, pe fundaşul dreapta Pyry Soiri. Mihai Rotaru a încercat şi o lovitură de senzaţie, şi a vrut să-l readucă în Bănie pe Alexandru Cicâldău. Mutarea însă a picat, deoarece turcii nu au fost dispuşi să renunţe la mijlocaş.

Universitatea Craiova a mai dat o lovitură

Denil Maldonado, născut în Honduras, are 29 de meciuri în naţionala ţării sale, pentru care a şi marcat un gol. Fundaşul central şi-a încheiat împrumutul, în această iarnă, la Los Angeles FC, el fiind sub contract cu Motagua, echipă din Argentina.

O sursă din cadrul clubului oltean a confirmat transferul lui Maldonado la Universitatea Craiova, oficialii trupei din Bănie fiind convinşi că fundaşul central va aduce un plus pentru a doua parte a sezonului.

„E un jucător de forță. Este genul de jucător de care aveam nevoie. Are și o personalitate puternică, ideală pentru postul lui.

Reclamă

Cred că acum Universitatea Craiova poate spune că stă foarte bine pe linia de fund. Dacă analizați de la dreapta la stânga veți vedea că avem patru internaționali pe linia de fund.

Sperăm să fie de bun augur. Jucătorul va sosi zilele viitoare în Antalya”, a declarat o sursă din cadrul Universităţii Craiova, conform iamsport.ro.

Pyry Soiri nu și-a ascuns entuziasmul, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Pyry Soiri nu și-a ascuns entuziasmul, după ce a semnat cu Universitatea Craiova. Finlandezul a oferit prima reacție din postura de jucător al oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Internaționalul din Finlanda a dezvăluit faptul că este foarte fericit pentru că a semnat cu Universitatea Craiova. Pyry Soiri a menționat că abia așteaptă să debuteze la echipă și crede că va reuși să facă performanță în tricoul formației din Bănie.

”Sunt încântat să anunț că am semnat cu Universitatea Craiova. Această oportunitate marchează o etapă importantă din cariera mea și sunt profund recunoscător pentru încrederea pusă în mine. Aștept cu nerăbdare să port tricoul Craiovei și să contribui la succesul echipei.

Pasiunea și dedicarea suporterilor Craiovei sunt renumite și sunt nerăbdător experimentez incredibila atmosferă de la meciurile noastre. Împreună, sunt încrezător că putem realiza lucruri minunate și momente memorabile. Mulțumesc tuturor de la Universitatea Craiova pentru primire și pentru cum m-au primit în această minunată familie”, a spus Pyry Soiri.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
Vezi toate știrile
Citește și