Închide meniul

Pyry Soiri nu și-a ascuns entuziasmul, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Putem realiza lucruri minunate”

Alex Ioniță Publicat: 28 decembrie 2023, 17:43

Reclamă
Pyry Soiri nu și-a ascuns entuziasmul, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: Putem realiza lucruri minunate”

Pyry Soiri nu și-a ascuns entuziasmul, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Pyry Soiri / Profimedia

Pyry Soiri nu și-a ascuns entuziasmul, după ce a semnat cu Universitatea Craiova. Finlandezul a oferit prima reacție din postura de jucător al oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soiri a ajuns la echipa patronată de Mihai Rotaru din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de HJK Helsinki, formația care a eliminat-o pe Farul Constanța din play-off-ul UEFA Conference League.

Pyry Soiri nu și-a ascuns entuziasmul, după ce a semnat cu Universitatea Craiova. Mesajul finlandezului

Internaționalul din Finlanda a dezvăluit faptul că este foarte fericit pentru că a semnat cu Universitatea Craiova. Pyry Soiri a menționat că abia așteaptă să debuteze la echipă și crede că va reuși să facă performanță în tricoul formației din Bănie.

”Sunt încântat să anunț că am semnat cu Universitatea Craiova. Această oportunitate marchează o etapă importantă din cariera mea și sunt profund recunoscător pentru încrederea pusă în mine. Aștept cu nerăbdare să port tricoul Craiovei și să contribui la succesul echipei.

Pasiunea și dedicarea suporterilor Craiovei sunt renumite și sunt nerăbdător experimentez incredibila atmosferă de la meciurile noastre. Împreună, sunt încrezător că putem realiza lucruri minunate și momente memorabile. Mulțumesc tuturor de la Universitatea Craiova pentru primire și pentru cum m-au primit în această minunată familie”, a spus Pyry Soiri.

Reclamă

Pyry Soiri are 43 de selecții în echipa națională a Finlandei. În tricoul primei reprezentative a reușit să marcheze 7 goluri. În momentul de față este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Pyry Soiri a fost prezentat oficial de Universitatea Craiova

„Universitatea Craiova mută pe tabla de șah a perioadei de mercato și transferă un internațional finlandez care a evoluat ultima oară la HJK Helsinki.

Pyry Soiri a semnat cu Știința un contract valabil pe 2 ani și jumătate, va purta tricoul cu numărul 18 și va intra sub comanda lui Ivaylo Petev din debutul cantonamentului.

Reclamă 4 / 0/3

Noul nostru fotbalist cu 43 de prezențe în Naționala Finlandei va întări postul de fundaș dreapta, dar poate evolua și în cele două flancuri ale atacului.

Mult succes în tricoul alb-albastru, Pyry!”, a anunţat Universitatea Craiova, pe Instagram.

Finlandezul a fost adus la Craiova pentru a rezolva problema fundaşului dreapta. În acest sezon, oltenii i-au folosit pe Ştefan Vlădoiu şi Mihai Căpăţînă pe această poziţie. Dacă Vlădoiu nu a dat randament, Căpăţînă a fost o imporvizaţie, postul său de bază fiind cel de mijlocaş.

La HJK Helsinki, ultima sa echipă, a marcat trei goluri şi a oferit patru pase de gol în 39 de partide.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și