Închide meniul

Elvir Koljic, prima reacţie după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1: „Meritam mai mult, dar suntem mulţumiţi şi cu un punct!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2023, 23:14

Elvir Koljic, prima reacţie după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1: „Meritam mai mult, dar suntem mulţumiţi şi cu un punct!

Elvir Koljic, prima reacţie după ce a marcat în Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1

Elvir Koljic, bucuria de după gol / Profimediaimages

Elvir Koljic a avut prima reacţie după ce a marcat în meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Ambele echipe sunt fără victorie în această fază a competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au început meciul cum nu se putea mai rău. Işfan şi Baiaram s-au accidentat în prima repriză. La pauză a ieşit şi Vlădoiu, înlocuit de Eugen Neagoe cu Căpăţînă. CFR Cluj a deschis scorul după o fază care a făcut K.O. defensiva gazdelor. Cvek a reuşit o lovitură spectaculoasă de cap, în minutul 69, cu care l-a învins pe Popescu.

Campionii en-titre nici nu au avut timp să se bucure. Abia intrat pe teren, Elvir Koljic a restabilit egalitatea în minutul 72. Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la marginea terenului. „Bursucul” primise deja cartonaş galben de Istvan Kovacs. Antrenorul CFR-ului a avut motive de nemulţumire şi în minutul 81, când Ndong a căzut după o intervenţie a lui Petrila. Arbitrajul VAR a decis că nu a fost penalty. În primul minut de prelungiri, Raul Silva putea marca golul victoriei, dar bara l-a salvat pe Scuffet.

Elvir Koljic, prima reacţie după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Sunt bucuros că am reuşit să marchez, dar eu cred că meritam în seara asta mai mult. Am avut ocazii în repriza a doua, dar CFR e echipă bună. Noi am încercat să marcăm golul 2, dar suntem mulţumiţi şi cu un punct.

Era bine dacă reuşeam să luăm toate punctele, dar CFR e echipă bună. Noi ne gândim în faţă, la următorul meci. Eu mă simt bine, dar sunt şi alţi jucători foarte buni. Nu contează cine joacă titulari, important e să câştigăm.

Reclamă

Anul ăsta e un play-off foarte bun, cu echipe foarte bune. Urmează meciul cu Farul, echipă care e foarte bună. Dar noi avem echipă foarte bună şi cred că putem să câştigăm„, a declarat Elvir Koljic pentru digisport.ro.

CFR Cluj a ratat şansa de a o egala la puncte pe Farul. A rămas la două puncte în spatele echipei lui Gică Hagi. Universitatea Craiova a urcat pe locul 4. Etapa a 2-a a play-off-ului se încheie luni. Sepsi – FCSB va fi de la ora 20:30, iar meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul Ligii 1:

Reclamă 4 / 0/3

1. Farul Constanţa – 36 de puncte
2. CFR Cluj – 34 de puncte
3. FCSB – 30 de puncte
4. Universitatea Craiova – 29 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 21 de puncte

Pentru Dan Petrescu a fost meciul cu numărul 700 din postura de antrenor.

Andrei Ivan a dezvăluit cum l-a revitalizat Eugen Neagoe

Andrei Ivan a dezvăluit cum l-a revitalizat Eugen Neagoe. Atacantul oltenilor susţine că Neagoe i-a oferit mai multă încredere, motiv pentru care a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, în 2023. De asemenea, Ivan a mai transmis faptul că se simte împlinit şi pe plan personal, după ce a devenit tată.

Suntem o echipă bună în primul rând, cred că ne‑am maturizat mult în ultima vreme ca grup şi asta se vede mai ales pe stadionul propriu, unde abordăm cu mai multă încredere şi mai multă răbdare meciurile. Ştim ce avem de făcut şi, evident, e mereu un mare plus că suporterii ne împing de obicei de la spate.

Avem şi acest avantaj al ultimului meci care e încă proaspăt în amintire şi pe care l‑am câştigat destul de clar, şi atunci am ştiut ce avem de făcut şi ştim şi acum, suntem foarte încrezători. Nu doar Dan Petrescu, cred că ne‑au luat frica cu toţii (râde).

Mă simt foarte bine de la venirea lui Mister. Mi‑a dat multă încredere în mine şi m‑a făcut să mă simt mai încrezător şi mai determinat pe teren. Familia mea mă ajută şi ea mult. Viaţa mi s‑a schimbat în bine în general de când m‑am căsătorit şi mai ales de când a venit pe lume fetiţa noastră, de care sunt foarte mândru”, a declarat Andrei Ivan înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și