Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0! Oltenii se impun la limită, după golul marcat din penalty de Andrei Ivan

Cosmin Olteanu Publicat: 1 martie 2023, 19:50

Reclamă
Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0! Oltenii se impun la limită, după golul marcat din penalty de Andrei Ivan

Universitatea Craiova - FC Argeș live text de la ora 18:00

FC Argeș - Universitatea Craiova / Hepta

Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0, partida din etapa a 28-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Oltenii au câştigat la limită duelul din Bănie, după ce Andrei Ivan a marcat golul victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a ajuns la cinci goluri marcate în acest an. În partida cu FC Argeş, atacantul a punctat de la 11 metri, Cătălin Straton fiind fără şansă la execuţia internaţionalului român.

Universitatea Craiova – FC Argeș 1-0

Final! Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0! Oltenii s-au impus la limită, graţie golului marcat de Andrei Ivan. Trupa lui Eugen Neagoe a acumulat 48 de puncte în clasamentul Ligii 1, apropiindu-se de podium!

Min. 74: Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0! Andrei Ivan a deschis scorul din penalty! Tofan a comis henţ în propriul careu, iar centralul a dictat lovitură de la punctul cu var în favoarea oltenilor!

Min. 32: Ocazie Universitatea Craiova! Jovan Markovic a primit o pasă în flancul stâng, îl driblează în careu pe Marius Constantin, însă şutează puţin pe lângă poarta lui Cătălin Straton!

Reclamă

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Popescu – Vătăjelu, Zajkov, Badelj, Owono Nchama – Sala, Screciu – Cîmpanu, Işfan, Ivan – Markovic

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Eugen Neagoe

FC Argeş: Straton – Tofan, Constantin, Turda, Rizzi – Meza Colli, Njike – Creţu, Jobello, Koubemba – Garita

Antrenor: Constantin Schumacher

Universitatea Craiova vine după o remiză neașteptată, în campionat, împotriva celor de la FC Voluntari, 0-1. Trupa lui Eugen Neagoe vrea să reintre în lupa pentru titlu, astfel că o victorie, în această seară, este vitală. În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 45 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, FC Argeș a fost învinsă de FCSB, în ultima etapă de campionat, scor 1-2. Formația piteșteană ocupă locul 14 în Liga 1, cu 26 de puncte.

Eugen Neagoe: „Au în componenţă jucători valoroşi!”

„Venim după un joc nereușit, un rezultat foarte rău, prost din punctul meu de vedere. Le-am spus băieților ieri înaintea antrenamentului că este istorie acel joc, trebuie să ne concentrăm pe partida de mâine (n.r. azi). Va fi o partidă dificilă, așa cum i-am văzut pe cei de la FC Argeș în ultimul joc, chiar dacă au pierdut cu FCSB.

Au în componența lotului jucători valoroși, foarte mulți jucători străini, iar unii dintre ei sunt de valoare și dornici să revină probabil acolo unde au fost cu ceva timp în urmă, unii dintre ei au jucat și în liga secundă din Franța. Este mai puțin important ce va face FC Argeș, foarte importantă este atitudinea pe care trebuie să o avem încă din primul minut.

Reclamă

Atitudine pe care nu am avut-o în prima repriză la Voluntari și nu doar la Voluntari. Mâine (n.r. azi) suntem obligați să avem o atitudine foarte corectă. Facem această meserie, avem calități și talent, dar fără atitudine și implicare este greu. Sunt convins că jucătorii noștri și-au dat seama de greșelile făcute și nu le vom repeta.

Ne dorim din tot sufletul să începem primăvara cu o victorie, știu că majoritatea suporterilor noștri sunt supărăți pentru ultimul rezultat, e logic. Nu am avut o prestație așa cum ne-am dorit. Foarte mulți au făcut deplasarea la București și la final nu aveam de ce să ne bucurăm, rezultatul a fost rușinos.

Sunt dezamăgit de jocul nostru și vreau ca jucătorii noștri de atac să aibe reușite, mă refer și la mijlocașii ofensivi. Trebuie să avem o circulație mai bună cu minge și fără minge. Nu avem timp de regrete, jucătorii pe care îi avem în lotul nostru sunt cei mai valoroși”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Argeș.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și