Închide meniul

Eugen Neagoe a luat foc după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0: „E vina arbitrului! Nu se putea juca nimic!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2023, 20:59

Reclamă
Eugen Neagoe a luat foc după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0: „E vina arbitrului! Nu se putea juca nimic!

Eugen Neagoe a luat foc după FC Voluntari - Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu / AntenaSport

Eugen Neagoe a luat foc după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0. Antrenorul oltenilor i-a acuzat pe ilfoveni că au tras de timp după ce au marcat prin Vadim Raţă. Neagoe dă vina pe arbitru pentru că le-a permis să facă asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe spune că cei de la Voluntari au tras de timp şi nu au mai permis să fie un joc cursiv. Totuşi, antrenorul Universităţii Craiova a fost dezamăgit şi despre prestaţia elevilor săi.

Eugen Neagoe a luat foc după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0

A fost un joc pe care l-am controlat. Cei de la Voluntari au intrat de două ori în careu și ne-au dat gol. În rest, a fost o partidă controlată de noi de la un capăt la altul, dar nu ne-am creat foarte multe ocazii, nu am fost pregătiți și nu am reacționat să băgăm mingea în poartă. Cei de la Voluntari au ajuns de două ori în careu și au dat gol. Au fost aproape să mai dea un gol în prima repriză, la primul corner.

După ce au dat gol, nu s-a mai jucat fotbal. Au stat numai pe jos. Nu sunt cei de la FC Voluntari de vină, ci domnul arbitru. Nu i-a avertizat, nu le-a atras atenția. Nu se mai putea juca nimic. Este vina noastră, nu aș știut să gestionăm corect primele minute din repriza a doua. E păcat, am trecut pe lângă un meci în care ne-am pus mari speranțe. Nu trebuia să pierdem sub nicio formă, dar ăsta este fotbalul.

Din greșeli se înscriu goluri sau din execuții formidabile. Am forțat cu trei jucători ofensivi, dar nu am avut luciditate, absolut nicio inspirație.

Reclamă

Sunt foarte dezamăgit. Trebuie să ne odihnim”, a spus Eugen Neagoe la digisport.ro.

Andrei Ivan, la pământ după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0

Andrei Ivan a fost la pământ după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0. Oltenii au fost învinși de formația lui Liviu Ciobotariu și s-au „prăbușit” la 13 puncte în spatele liderului Farul Constanța.

„Ne-am creat foarte multe ocazii, dar n-am reușit să marcăm. Ei au avut două ocazii și au marcat. Nu ne-am regăsit în această seară. Nu ne simțim bine. Trebuie să muncim mai mult, nu am cuvinte. Mă doare și gura, am fost lovit peste tot. Nu știu ce concluzii să trag.

Reclamă 4 / 0/3

După ce luăm gol, mereu punem pressing pe poarta adversă. Azi n-am reușit să marcăm și să luăm niciun punct. Nu știu ce schimbări să se facă. Îl avem pe Mister și vom vedea. Am pierdut 9 puncte pe care trebuia să le câștigăm. N-am avut meciuri așa grele, am jucat cu Botoșani, Farul și azi cu Voluntari. N-a fost să fie”, a spus Andrei Ivan, după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0, potrivit digisport.ro.

Universitatea Craiova a rămas pe locul 5 în Liga 1, cu 45 de puncte acumulate în 27 de meciuri. Oltenii și-au asigurat deja calificarea în play-off, dar s-au îndepărtat de vârful clasamentului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și