Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Dumitru Dragomir, declaraţia serii: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2022, 23:00

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Dumitru Dragomir, declaraţia serii: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența!

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a oferit declaraţia serii după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Fostul şef al LPF a comentat în stilul caracteristic victoria uriaşă obţinută de gruparea roş-albastră, care a fost salvată de Ivan Mamut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul croat a înscris, cu călcâiul, primul său gol în tricoul vicecampioanei. A punctat chiar împotriva fostei sale echipe, la doar două minute după ce a fost introdus pe teren.

Dumitru Dragomir, declaraţia serii după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

„Am spus că bate Craiova, dar m-am bucurat că a bătut Steaua (n.r. – FCSB). Sfârșitul de campionat nu a fost drept pentru că aceste meciuri trebuiau să se joace la aceeași oră. Gândiți-vă în ce tensiune a jucat Craiova, dar mai ales Steaua (n.r. – FCSB).

Cred că a fost cel mai frumos meci al campionatului. De departe. A fost o atmosferă de competiție mare, spectatori mulți. Echipele alergau de parcă nu erau românești. Pentru că a alergat mai mult, Steaua a câștigat. Dar a fost și o greșeală a apărării Craiovei. FCSB a fost norocoasă. Poate a fost și credința asta. L-am văzut pe Becali la Biserică, avea și o bască interesantă. Uite că i-a adus noroc.

În mod normal, cu meciul ăsta, moralul celor de la FCSB e ridicat cu 50% în plus. Ar trebuie să câștige cu CFR. Dar mă tem că tinerii nu pot să ducă emoțiile unui meci decisiv. Dar dacă bate și ia campionatul, FCSB e de felicitat. Chiar dacă nu a fost deloc pe primul loc, contează finalul. Octavian Popescu a jucat bine, Olaru a fost senzațional. Iar fundașul dreapta, Ovidiu Popescu, e de națională. E cu 3 clase peste fundașii dreapta din țară.

Reclamă

Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară. Dacă el l-a scos pe Stoica și l-a băgat Mamut… A fost o schimbare demențială, extraordinară Toate schimbările făcute de Steaua au intrat bine. Dacă Petrea a făcut schimbările, declarați-l cel mai bun în această lună”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Toni Petrea a explicat intrarea „salvatorului” Ivan Mamut

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Toni Petrea a explicat de ce l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut, cel care a fost eroul roş-albaştrilor. Atacantul croat a marcat la prima atingere de balon, în minutul 86, şi o menţine pe FCSB în cursa pentru titlu.

„Am trăit foarte intens, ne aşteptam la un meci dificil. Era o echipă căreia îi place să atace, care vrea să aibă posesia.

Reclamă 4 / 0/3

Doar dacă nu simţi fenomenul ăsta nu ai cum să fii impasibili. Fiecare meci din play-off l-am considerat o finală. Sunt foarte bucuros şi fericit că am reuşit să câştigăm foarte multe meciuri. Mai avem două finale.

Florinel Coman mi-a spus că a simţit o contractură. Sper să nu fie ceva grav, mi-a spus că mai bine să iasă. Tavi Popescu… adversarii lui l-au vizat mereu. I-am spus la pauză să încerce să joace mai simplu. Nu cred că e o scădere de formă, poate o stare de oboseală. A jucat foarte mult. A fost o atmosferă frumoasă, de derby. Finala va fi probabil peste 2 etape, dar până atunci avem meci cu Voluntari„, a declarat Toni Petrea.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și