Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Toni Petrea a explicat intrarea „salvatorului” Ivan Mamut: „Ce să fac?”. Florin Tănase, un nou mesaj pentru Vasile Dîncu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2022, 22:04 / Actualizat: 9 mai 2022, 0:12

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Toni Petrea a explicat intrarea „salvatorului Ivan Mamut: „Ce să fac?. Florin Tănase, un nou mesaj pentru Vasile Dîncu

Toni Petrea l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut în minutul 84

oni Petrea a explicat intrarea "salvatorului" Ivan Mamut / Profimedia

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Toni Petrea a explicat de ce l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut, cel care a fost eroul roş-albaştrilor. Atacantul croat a marcat la prima atingere de balon, în minutul 86, şi o menţine pe FCSB în cursa pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mamut a înscris, cu călcâiul, primul său gol în tricoul vicecampioanei. A punctat chiar împotriva fostei sale echipe. Toni Petrea a explicat cum de a decis să îl trimită pe teren pe Mamut, chiar dacă au apărut zvonuri că Gigi Becali ar fi făcut schimbarea.

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Toni Petrea a explicat intrarea lui Ivan Mamut

Am trăit foarte intens, ne aşteptam la un meci dificil. Era o echipă căreia îi place să atace, care vrea să aibă posesia. Am împins din ce în ce mai mult. A venit un gol meritat, exact când trebuia, care a turnat puţin plumb. Era 0-0, trebuia să câştigăm. Ce să fac, să bag un fundaş (n.r. de ce a ales să-l introducă pe teren pe Ivan Mamut)?

Doar dacă nu simţi fenomenul ăsta nu ai cum să fii impasibili. Fiecare meci din play-off l-am considerat o finală. Sunt foarte bucuros şi fericit că am reuşit să câştigăm foarte multe meciuri. Mai avem două finale.

Florinel Coman mi-a spus că a simţit o contractură. Sper să nu fie ceva grav, mi-a spus că mai bine să iasă. Tavi Popescu… adversarii lui l-au vizat mereu. I-am spus la pauză să încerce să joace mai simplu. Nu cred că e o scădere de formă, poate o stare de oboseală. A jucat foarte mult. A fost o atmosferă frumoasă, de derby. Finala va fi probabil peste 2 etape, dar până atunci avem meci cu Voluntari„, a declarat Toni Petrea.

Reclamă

Florin Tănase, un nou mesaj pentru Vasile Dîncu

Un meci dificil, ne aşteptam la asta, ştiam că o să jucăm împotriva unei echipe bune, care joacă. Eram conştienţi că o să fie greu datorită faptului că stadionul era plin. Suntem fericiţi că am făcut faţă şi am luat cele 3 puncte.

Ce să facem? Să terminăm meciul mai devreme (n.r. că au mai câştigat pe final). Aşa a fost să fie, alte dăţi aveam 3-0 de la pauză. Probabil şi temperatura, a fost mai cald… mi s-a părut cam cald şi poate de aceea. Trebuia să alergăm.

Suntem obligaţi să câştigăm fiecare meci. Poate dacă arbitrul dădea penalty la CFR cu Viitorul eram mai relaxaţi. Dar aşa jucăm cu sabia deasupra capului. Cu siguranţă, dacă vor juca cum au jucat în seara aceasta (n.r. cei de la Universitatea Craiova), depinde şi ce meci vor avea în Cupa România, dar dacă vor juca aşa cu siguranţă îi pot încurca pe cei de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Patinam puţin, de aia nu am apucat să accelerăm. Aşa au jucat şi la Bucureşti cum au făcut în prima repriză. Au fost două reprize diferite„, a declarat Florin Tănase după Universitatea Craiova – FCSB 0-1.

Căpitanul roş-albaştrilor i-a transmis un nou mesaj lui Vasile Dîncu. Îi cere ministrului Apărării Naţionale să îşi dea acceptul ca FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea.

Nu ştiu unde vom juca, ei trebuie să hotărască (n.r. Voluntari). După, vrem să jucăm în Ghencea. Sper ca domnul Dîncu să ne lase să jucăm acolo pentru că este un meci de fotbal. Domnul Dîncu pare un om bun, sperăm să ne lase să jucăm acolo şi cel mai bun să câştige„, a transmis Tănase.

Cum arată clasamentul Ligii 1

FCSB a fost aproape să se încurce, dar a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Roş-albaştrii pun o presiune uriaşă pe CFR Cluj, care etapa viitoare primeşte în Gruia vizita Universităţii Craiova.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 52, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 31, 5. Farul – 29, 6. FC Argeş – 27.

Clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de final

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și