Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Ivan Mamut a „prezis” că va marca: „Am nevoie de 10 minute!” Roş-albaştrii, cu gândul la titlu după victoria uriaşă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2022, 21:53

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Ivan Mamut a „prezis că va marca: „Am nevoie de 10 minute! Roş-albaştrii, cu gândul la titlu după victoria uriaşă

FCSB s-a apropiat la două puncte de rivala CFR Cluj

FCSB, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ivan Mamut a decis derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 0-1 cu o reuşită superbă. La final, atacantul croat s-a bucurat alături de Mihai Pintilii, căruia i-a transmis înaintea meciului că e sigur de reuşită. După succesul uriaş din Bănie, roş-albaştrii sunt cu gândul la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

Ivan Mamut, gol superb în Universitatea Craiova – FCSB 0-1

A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1.

„A simţit că înainte de meci va marca. I-a zis lui Pintilii că are nevoie de 10 minute. Sunt foarte bucuros că am câştigat. Îl voi cinsti pe Radunovic. Golul este o mare bucurie. Nu e important să dau gol, e important campionatul”, a declarat Ivan Mamut.

„A fost un meci foarte greu, foarte deschis. Craiova e o echipă foarte bună. E bine pentru toţi că am câştigat. În seara asta ne bucurăm. Fiecare meci e foarte important”, a transmis şi Radunovic.

Reclamă

Adrian Şut, cu gândul la titlu

FCSB mai are de jucat cu FC Voluntari, iar apoi urmează „finala” cu CFR Cluj. Adrian Şut vrea să câştige titlul cu orice preţ.

„A fost un meci dificil, dar nu mai contează. Nu mai simţim nimic. A fost o presiune asupra noastră. Am fost siguri că noi o să marcăm. A fost o presiune mare. Am gestionat foarte bine meciul. Noi am stat bine per total. Ne dorim să câştigăm fiecare meci. A fost o presiune, dar cred că am gestionat bine. Ne-am propus să nu luăm gol. E important să rămânem la mâna noastră. Depinde cum o să fie cele două finale. O să vedem ce facem mai departe”, a explicat Adrian Şut.

Calculele pentru titlu din Liga 1

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut a reuşit un gol fabulos, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa lui Toni Petrea rămâne astfel în cărţi pentru a deveni campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Roş-albaştrii erau obligaţi să câştige pentru a fi „la mâna lor” în finalul acestui sezon. S-au salvat in extremis pe stadionul „Ion Oblemenco” şi continuă să spere că o vor detrona pe CFR Cluj. Clubul patronat de Gigi Becali nu a mai obţinut trofeul din 2015.

Pentru FCSB a fost a 5-a victorie la rând în campionatul României. De fiecare dată a izbutit să se impună fără gol primit. Succesul din Bănie îi apropie pe roş-albaştri la două puncte de liderul CFR Cluj.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări
  • Ivan Mamut era sigur că va marca în Universitatea Craiova – FCSB 0-1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și