Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Laurenţiu Reghecampf, „săgeţi” pentru roş-albaştri: „Jocul lasă de dorit!” + Oltenii, explicaţie savuroasă: „Nu a vrut să intre mingea!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2022, 22:24

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Laurenţiu Reghecampf, „săgeţi pentru roş-albaştri: „Jocul lasă de dorit! + Oltenii, explicaţie savuroasă: „Nu a vrut să intre mingea!

Laurenţiu Reghecampf, "săgeţi" pentru FCSB

Laurențiu Reghecampf, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / Profimedia

  • Laurenţiu Reghecampf, „săgeţi” pentru FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Laurenţiu Reghecampf a trimis „săgeţi” către echipa lui Toni Petrea, după ce a fost întrebat dacă Universitatea Craiova va evolua la fel şi în derby-ul cu CFR Cluj în etapa următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Mamut a reuşit un gol fabulos, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa lui Toni Petrea rămâne astfel în cărţi pentru a deveni campioana României. Roş-albaştrii s-au apropiat la 2 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj. De partea cealaltă, oltenii rămân pe locul 3.

Laurenţiu Reghecampf, „săgeţi” după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

„E prea la cald să discutăm. Am avut ghinion. Nu sunt aici ca să analizez ce s-a întâmplat pe teren. Primim un gol la o fază unde trebuia sa fim mult mai atenţi. Cred ca am avut ocazii, am lovit şi bara. Am marcat şi un gol, dar a fost ofsaid. Ştiam că sunt periculoşi. N-am fost inspiraţi. Ocazii au fost. Sunt dezamăgit pentru că a fost un meci bun şi l-am pierdut. Am avut 3-4 şanse foarte bune în prima repriză.

Reclamă

Dacă aveam un pic de noroc şi marcam, jocul se schimba. E important să îi motivez pentru meciul de Cupă. Au dat dovadă de caracter. Felicitări celor de la FCSB. Toată concentrarea este pentru meciul cu Sepsi. Cei de la FCSB să se concentreze pe jocul lor, care lasă de dorit. Aşa cum am jucat azi, vom juca şi cu CFR. Ei nu trebuie să aştepte ajutorul nostru”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la finalul meciului.

Ştefan Baiaram, savuros după eşecul cu FCSB

Ştefan Baiaram a lovit bara în derby şi este dezamăgit după eşecul cu FCSB. Fotbalistul a oferit o declaraţie savuroasă la final.

Reclamă

„Sunt foarte supărat. Ne doream să câştigăm. La meciul de joi sper să câştigăm. Am avut mai multe ocazii decât ei. Am controlat în totalitate jocul. Nu am fost inspiraţi. Nu a vrut să intre mingea. Ne gândim la următorul meci. Vrem să luăm titlul. Ne dorim an de an să ne batem la titlu. Sperăm ca la anul să luam campionatul”, a declarat Ştefan Baiaram.

Nicuşor Bancu vrea să câştige Cupa României

Universitatea Craiova a ieşit matematic din lupta la titlu, iar Nicuşor Bancu a transmis că singurul obiectiv al clubului este Cupa României.

„E o dezamăgire foarte mare, ne pare rău pentru că a fost o atmosferă fantastică. Ocaziile s-au răzbunat, a venit acel gol al lui Mamut. Incredibil, a marcat la prima atingere de balon. Ei au ştiut să profite, au avut noroc pe faza de apărare că nu am marcat noi şi au înscris la prima ocazie mai clară. Aşa se întâmplă când ai noroc!

Reclamă 4 / 0/3

Am încercat să stăm compacţi, să ne apărăm la 30 de metri de poarta noastră. Golul lui Mamut, fantascit, a decis partida. Altfel nu reuşeau să marcheze! Noi am dat totul, chiar dacă nu mai aveam şanse la titlu. Cu FCSB ocaziile se răzbună dacă nu reuşeşti să marchezi.

Principalul obiectiv este Cupa. Cu siguranţă, dacă suporterii vor fi alături de noi, vom întoarce rezultatul şi ne vom califica în finală”, a declarat Nicuşor Bancu.

Toni Petrea a explicat intrarea „salvatorului” Ivan Mamut

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Toni Petrea a explicat de ce l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut, cel care a fost eroul roş-albaştrilor. Atacantul croat a marcat la prima atingere de balon, în minutul 86, şi o menţine pe FCSB în cursa pentru titlu.

Mamut a înscris, cu călcâiul, primul său gol în tricoul vicecampioanei. A punctat chiar împotriva fostei sale echipe. Toni Petrea a explicat cum de a decis să îl trimită pe teren pe Ivan, chiar dacă au apărut zvonuri că Gigi Becali ar fi făcut schimbarea.

„Am trăit foarte intens, ne aşteptam la un meci dificil. Era o echipă căreia îi place să atace, care vrea să aibă posesia.

Doar dacă nu simţi fenomenul ăsta nu ai cum să fii impasibili. Fiecare meci din play-off l-am considerat o finală. Sunt foarte bucuros şi fericit că am reuşit să câştigăm foarte multe meciuri. Mai avem două finale.

Florinel Coman mi-a spus că a simţit o contractură. Sper să nu fie ceva grav, mi-a spus că mai bine să iasă. Tavi Popescu… adversarii lui l-au vizat mereu. I-am spus la pauză să încerce să joace mai simplu. Nu cred că e o scădere de formă, poate o stare de oboseală. A jucat foarte mult. A fost o atmosferă frumoasă, de derby. Finala va fi probabil peste 2 etape, dar până atunci avem meci cu Voluntari„, a declarat Toni Petrea.

Reclamă

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”