Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB | Dumitru Dragomir nu le mai dă șanse la titlu “roș-albaștrilor”: “Bate Craiova și se stinge totul!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 mai 2022, 12:40

Universitatea Craiova – FCSB | Dumitru Dragomir nu le mai dă șanse la titlu “roș-albaștrilor”: “Bate Craiova și se stinge totul!”

Dumitru Dragomir consideră că FCSB va pierde cu Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir este fostul președinte al LPF / Hepta

Universitatea Craiova – FCSB | Dumitru Dragomir nu îi mai dă șanse la titlu echipei lui Gigi Becali. Fostul președinte al LPF este sigur că oltenii vor câștiga derby-ul din Bănie, iar CFR Cluj va deveni din nou campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a tras un semnal de alarmă, spunând că programarea meciurilor din această etapă a play-off-ului nu a fost corectă. 

Universitatea Craiova – FCSB | Dumitru Dragomir nu îi mai dă șanse la titlu echipei lui Gigi Becali

Fostul șef de la Ligă spune că meciurile FC Argeș – CFR Cluj și Universitatea Craiova – FCSB, considerate decisive în lupta pentru titlu, trebuiau puse la aceeași oră.

CFR s-a distrat pe terenul lui FC Argeș, scor 6-0, iar Dragomir este de părere că lipsa presiunii de pe umerii jucătorilor lui Dan Petrescu a cântărit enorm.

“Nu mai poate arbitra nimic, nu a fost nimeni corect față de Craiova, meciul trebuia pus la aceeași oră, în aceeași zi. Meciul lui CFR Cluj trebuia să fie la aceeași oră cu cel de la Craiova. Ce așteptări, va bate Craiova și se va stinge totul în seara asta.

Reclamă

Dumitru Dragomir a prefațat derby-ul din Bănie

CFR de când a început campionatul e campioană, asta e părerea mea, s-ar putea să greșesc. Pot spune că Liga și Federația nu au fost corecte cu Universitatea Craiova, nu i-au dat nicio șansă, nu era același rezultat dacă se juca la aceeași oră, nu era panică așa, nu mai dădeau posibilitatea de a face speculații, poate băteau cu 1-0. 

Gândiți-vă cu ce emoții și trac joacă FCSB acum, lor le trebuie doar victorie. În momentul în care nu știa nimic, era o mai mare relaxare. Nu cred că vor fi multe goluri pentru că se vor închide și unii și alții, chiar dacă vor fi împinși de galerie. Să știți că nu le va fi ușor nici Craiovei cu presiunea suporterilor, nu știu cât suportă, la un stadion de 30.000 de locuri.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Universitatea Craiova – FCSB | Sorin Cârțu i-a pus gând rău echipei lui Gigi Becali

Atmosfera din Bănie se anunță electrizantă, după ce toate cele 30.000 de bilete au fost vândute. Sorin Cârțu îți dorește ca jucătorii lui Laurențiu Reghecampf să dea totul pe teren pentru miile de fani care vor umple tribunele din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Președintele Universității Craiova a spus că nu îl intereseseză lupta la titlu dintre CFR Cluj și FCSB și nici eticheta de “arbitru” pe care a primit-o formația olteană.

“FCSB își joacă șansa să câștige titlul. În momentul de față sunt 5 puncte (n.r. –  în spatele CFR-ului). În situația în care pierd aceste 3 puncte va fi greu de recuperat această diferență.

Ce îmi doresc maxim de la acest meci este ca spectatorii să nu plece umiliți de la stadion. Obligația jucătorilor noștri este să fie preocupați de acest lucru. Cei 30.000 de oameni care vor veni la stadion trebuie să aibă un motiv de satisfacție după meci. Chiar dacă nu învingem, să se vadă că am dat totul.

S-a fixat ‘finala’ asta de atâtea luni. S-a bătut lumea pe ce stadion să se joace, ca și când celelalte echipe nici n-ar conta. Adevărul e că la poziția pe care o aveam până la primul loc, sigur că nu eram de luat în calcul. Dar faptul că joacă meciul decisiv în ultima etapă chiar nu ne interesează.

Poziția asta cum că am fi ‘arbitru’ (n.r. – în lupta pentru titlu)… chiar nu ne interesează de nimeni. Singurul lucru care ne interesează este avantajul nostru.”, a spus Sorin Cârțu, pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și