Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB | Sorin Cârțu i-a pus gând rău echipei lui Gigi Becali: “Îmi doresc maxim asta!”

Cosmin Cioboată Publicat: 8 mai 2022, 12:09

Universitatea Craiova – FCSB | Sorin Cârțu i-a pus gând rău echipei lui Gigi Becali: “Îmi doresc maxim asta!”

Sorin Cârțu, anunț înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB

Sorin Cârțu este președintele de la Universitatea Craiova

  • Universitatea Craiova – FCSB | Sorin Cârțu i-a pus gând rău echipei lui Gigi Becali
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Universitatea Craiova – FCSB | Sorin Cârțu anunță că oltenii vor face tot ce vor putea pentru a-și mulțumi fanii la derby-ul din Bănie. Echipa lui Gigi Becali este obligată să câștige meciul de duminică seară pentru a mai spera la titlul din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârțu este conștient că FCSB va veni motivată să câștige pe “Ion Oblemenco”, dar anunță că misiunea „roș-albaștrilor” nu va fi deloc ușoară. Oltenii nu mai au șanse matematice la titlu, dar luptă în continuare pentru locul al doilea.

Universitatea Craiova – FCSB | Sorin Cârțu i-a pus gând rău echipei lui Gigi Becali

Atmosfera din Bănie se anunță electrizantă, după ce toate cele 30.000 de bilete au fost vândute. Cârțu îți dorește ca jucătorii lui Laurențiu Reghecampf să dea totul pe teren pentru miile de fani care vor umple tribunele din Bănie.

Reclamă

Președintele Universității Craiova a spus că nu îl intereseseză lupta la titlu dintre CFR Cluj și FCSB și nici eticheta de “arbitru” pe care a primit-o formația olteană.

“FCSB își joacă șansa să câștige titlul. În momentul de față sunt 5 puncte (n.r. –  în spatele CFR-ului). În situația în care pierd aceste 3 puncte va fi greu de recuperat această diferență.

Reclamă

Ce îmi doresc maxim de la acest meci este ca spectatorii să nu plece umiliți de la stadion. Obligația jucătorilor noștri este să fie preocupați de acest lucru. Cei 30.000 de oameni care vor veni la stadion trebuie să aibă un motiv de satisfacție după meci. Chiar dacă nu învingem, să se vadă că am dat totul.

S-a fixat ‘finala’ asta de atâtea luni. S-a bătut lumea pe ce stadion să se joace, ca și când celelalte echipe nici n-ar conta. Adevărul e că la poziția pe care o aveam până la primul loc, sigur că nu eram de luat în calcul. Dar faptul că joacă meciul decisiv în ultima etapă chiar nu ne interesează.

Poziția asta cum că am fi ‘arbitru’ (n.r. – în lupta pentru titlu)… chiar nu ne interesează de nimeni. Singurul lucru care ne interesează este avantajul nostru.”, a spus Sorin Cârțu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârțu știe unde a pierdut titlul Universitatea Craiova

Sorin Cârțu a recunoscut că nu avea vreo emoție în ceea ce privește meciul CFR-ului de pe terenul lui FC Argeș, câștigat cu scor de tenis de ardeleni, 6-0.

Președintele celor de la Universitatea Craiova spune că oltenii au pierdut titlul din cauza rezultatelor slabe înregistrate în sezonul regulat.

“Nu e o amărăciune că a bătut CFR, mă așteptam să bată. Noi nu prea ne-am făcut iluzii, ca să nu avem deziluzii, vorba lui Nea Emi (n.r. – Emeric Jenei). Era greu, trebuiau aliniate toate astrele ca să mai sperăm la titlu.

Campionatul nu l-am pierdut aseară, noi l-am pierdut cu etape bune înainte. Și din campionatul regulat am spus că e greu să ne gândim la titlu când avem atâtea înfrângeri.

Au fost și multe ghinioane, accidentări, greșeli de arbitraj. Meciurile erau în controlul nostru, dar se făceau greșeli individuale. Trebuia să apară ceva care să se întoarcă împotriva noastră.”, a mai declarat Sorin Cârțu, pentru sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat