Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB | Florinel Coman, „executat” de Gigi Becali după 37 de minute! Ilie Dumitrescu: „E clar că n-a făcut Petrea schimbarea!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2022, 21:04

Reclamă
Universitatea Craiova – FCSB | Florinel Coman, „executat de Gigi Becali după 37 de minute! Ilie Dumitrescu: „E clar că n-a făcut Petrea schimbarea!

Florinel Coman a suferit o ruptură musculară în Dunajska Streda - FCSB 0-1

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Florinel Coman a fost „executat” de Gigi Becali în prima repriză a derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. ”Mbappe de România” a fost schimbat după doar 37 de minute, iar în locul său a fost introdus Ianis Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost folosit titular ca vârf împins, însă prestaţia sa a părut să-l fi nemulţumit pe patronul FCSB, care ar fi decis să îl schimbe. Un alt motiv din spatele deciziei poate fi şi faptul că fotbalistul și-a revenit după o accidentare de lungă durată, iar Toni Petrea nu a vrut să rişte.

Florinel Coman, „executat” de Gigi Becali în Universitatea Craiova – FCSB

”N-am înțeles-o, n-am cum să-mi explic. Doar dacă a avut o problemă medicală. E clar că nu e făcută de Petrea schimbarea. Poți să-l pui pe Coman în stânga, Tănase nouă fals și Tavi inter, poți să mai lași câteva minute”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali l-a lăudat pe Florinel Coman

Gigi Becali a fost impresionat de ultimele prestații ale lui Florinel Coman (24 ani) și anunță că ”perla” sa se ridică din nou la nivelul așteptărilor. ”Mbappe de România” a fost titular în ultimele victorii ale FCSB-ului, 4-0 cu Farul și FC Argeș, și a reușit chiar să paseze decisiv în ambele.

Cotat la 3.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Florinel Coman și-a revenit după accidentarea care l-a ținut departe de teren o lungă perioadă de timp.

Reclamă
Reclamă 4

”Nimeni (n.r. nu se mai stă în cale). Îmi trebuie un atacant de valoare. Vârf! Nu ne-am gândit sau e posibil ca Florinel Coman să fie vârf adevărat. E cam la 80%. În mișcări e ăla care a fost. Face diferența. Se vede, echipa e periculoasă cu el!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Florinel Coman, cuvinte uriașe pentru Gică Hagi

Farul – FCSB 0-4. Trupa lui Toni Petrea s-a dezlănțuit la Ovidiu. „Roș-albaștrii” au surclasat echipa lui Gică Hagi, în etapa a 6-a din play-off și pun presiune pe liderul CFR Cluj. Gigi Becali visează la primul titlu după 7 ani.

Înainte de startul derby-ului Farul – FCSB, Florinel Coman a mers la antrenorul constănțenilor și l-a îmbrățișat. Coman a fost crescut la academia lui Gică Hagi, iar în 2016 a fost promovat la prima echipă a Farului (pe atunci, Viitorul). „Regele” a avut o contribuție uriașă la evoluția lui Florinel Coman, care a fost cumpărat de FCSB în urmă cu 5 ani.

Reclamă

„Am făcut un meci bun, ne-am făcut temele. Ne-am implementat jocul, e un meci reușit, din toate punctele de vedere. N-am niciun gol în carieră din penalty, nu conta, chiar dacă dădeam gol din penalty. Am citit o declarație, a domnului Hagi, este cel mai mare antrenor. Știe cum să vorbească cu un jucător, cum să-l facă să se simtă cel mai bun. Pentru mine înseamnă foarte mult ce a spus dânsul, el m-a făcut să joc așa. M-a pus pe picioare.

Sperăm să o ținem așa până la final, în meciul direct să câștigăm. Sperăm să intrăm tot așa ca azi, avem mare nevoie. Cred că avem puterea de a câștiga acest campionat. Avem forță colectivă. Cred că suntem o echipă completă. Nu mă gândesc să joc titular, nu s-a mai luat campionatul de mult timp, e o echipă care trebuie să fie în Europa an de an”, a spus Florinel Coman, după meci.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:35

Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României

12:11

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

12:01

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

11:28

„Ce sfat îi dați lui Edi Iordănescu?” Mircea Lucescu a oferit imediat un răspuns! Mesaj clar despre viitorul selecționerului

11:20

LIVE VIDEOCursa principală din Formula 2 de la Silverstone e ACUM, în AntenaPLAY! Isack Hadjar, în pole-position

10:57

„E vorba de respect!” Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali! Dezvăluiri rare despre patronul de la FCB

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și