Închide meniul

Farul – FCSB 0-4 | „M-a pus pe picioare!” Florinel Coman, cuvinte uriașe pentru Gică Hagi. Ce a spus despre lupta cu CFR Cluj

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2022, 23:19

Farul – FCSB 0-4 | „M-a pus pe picioare! Florinel Coman, cuvinte uriașe pentru Gică Hagi. Ce a spus despre lupta cu CFR Cluj

Florinel Coman e poreclit "Mbappe"!

Hepta

Farul – FCSB 0-4.  Trupa lui Toni Petrea s-a dezlănțuit la Ovidiu. „Roș-albaștrii” au surclasat echipa lui Gică Hagi, în etapa a 6-a din play-off și pun presiune pe liderul CFR Cluj. Gigi Becali visează la primul titlu după 7 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de startul derby-ului Farul – FCSB, Florinel Coman a mers la antrenorul constănțenilor și l-a îmbrățișat. Coman a fost crescut la academia lui Gică Hagi, iar în 2016 a fost promovat la prima echipă a Farului (pe atunci, Viitorul). „Regele” a avut o contribuție uriașă la evoluția lui Florinel Coman, care a fost cumpărat de FCSB în urmă cu 5 ani.

Florinel Coman, cuvinte uriașe pentru Gică Hagi

„Am făcut un meci bun, ne-am făcut temele. Ne-am implementat jocul, e un meci reușit, din toate punctele de vedere. N-am niciun gol în carieră din penalty, nu conta, chiar dacă dădeam gol din penalty.

Am citit o declarație, a domnului Hagi, este cel mai mare antrenor. Știe cum să vorbească cu un jucător, cum să-l facă să se simtă cel mai bun. Pentru mine înseamnă foarte mult ce a spus dânsul, el m-a făcut să joc așa. M-a pus pe picioare.

Sperăm să o ținem așa până la final, în meciul direct să câștigăm. Sperăm să intrăm tot așa ca azi, avem mare nevoie. Cred că avem puterea de a câștiga acest campionat. Avem forță colectivă. Cred că suntem o echipă completă. Nu mă gândesc să joc titular, nu s-a mai luat campionatul de mult timp, e o echipă care trebuie să fie în Europa an de an”, a spus Florinel Coman, după meci.

Reclamă

Farul – FCSB 0-4

FCSB a umilit Farul, 4-0, la Ovidiu, într-o seară în care jucătorii lui Gică Hagi au fost de nerecunoscut, iar Florin Tănase a strălucit.

„Roș-albaștrii” au început recitalul de goluri în minutul 24, prin căpitanul lor. Lansat excelent spre careul advers de Darius Olaru, Tănase l-a driblat elegant pe portarul Mihai Aioani și a trimis simplu în plasă.

Zece minute mai târziu, Olaru a trecut la finalizare și a majorat avantajul trupei lui Toni Petrea. Florinel Coman a fost omul cu pasa decisivă. Floriel Coman a ieșit din nou în evidență în minutul 40, când a obținut un penalty. Florin Tănase a „arestat” mingea și a transformat, devenind cel mai bun marcator din Liga 1, în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase și-a completat hat-trick-ul în minutul 67, după o gafă uluitoare comisă de Aioani. Portarul lui Gică Hagi a degajat total eronat, direct la căpitanul FCSB-ului, care nu l-a iertat și a trimis în plasă.

În urma victoriei de la Ovidiu, FCSB a restabilit diferența de două puncte față de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, Farul rămâne pe penultimul loc din play-off, la 14 puncte sub podium.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și