Închide meniul

Elias Charalambous, anunţ despre problemele de lot de la FCSB, înaintea duelului cu Universitatea Craiova! Ce spune despre Coman şi Compagno

Viviana Moraru Publicat: 29 aprilie 2023, 13:45

Reclamă
Elias Charalambous, anunţ despre problemele de lot de la FCSB, înaintea duelului cu Universitatea Craiova! Ce spune despre Coman şi Compagno

Elias Charalambous, mulțumit după FCSB - Poli Iași 2-1:

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă

Elias Charalambous a făcut un anunţ cu privire la problemele de lot cu care se confruntă FCSB, înaintea duelului cu Universitatea Craiova. Antrenorul a declarat că Malcom Edjouma şi Joonas Tamm nu vor juca în derby-ul din Bănie şi a dezvăluit, totodată, cum se simt Florinel Coman şi Andrea Compagno, după ce au fost faultaţi dur în duelul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşte de duelul cu Universitatea Craiova, care se va desfăşura în Bănie, în a şasea rundă a play-off-ului din Liga 1. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Elias Charalambous, anunţ despre problemele de lot de la FCSB, înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Elias Charalambous a declarat că atât Joonas Tamm, cât şi Malcom Edjouma, sunt accidentaţi, şi vor rata astfel duelul cu Universitatea Craiova.

Totodată, antrenorul de la FCSB a mărturisit că Florinel Coman şi Andrea Compagno sunt apţi pentru duelul cu oltenii lui Eugen Neagoe.

„Coman şi Compagno sunt ok acum. Singurii jucători care nu vor juca sunt Edjouma şi Tamm, sunt accidentaţi.

Reclamă

Ştim că va fi greu. Ne pregătim cât putem de bine pentru a jucat cât mai bine posibil. Vom analiza echipa şi vom decide primul 11. Suntem aproape decişi. Vom înfrunta un adversar bun. Vom încerca să aliniem cei mai buni jucători la start”, a declarat Elias Charalmbous, în conferinţa de presă premergătoare derby-ului Universitatea Craiova – FCSB.

Elias Charalambous, siderat de declarațiile lui Kyros Vassaras

Elias Charalambous a fost siderat de declarațiile lui Kyros Vassaras, în cazul problemelor de arbitraj de la derby-ul Rapid – FCSB, 1-0, care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

Elias Charalambous este ferm convins de faptul că Onea și Grigore trebuiau eliminați. Acesta s-a declarat surprins de explicațiile aduse de Kyros Vassaras pentru cele două faulturi, la care Horațiu Feșnic a arătat doar cartonașul galben.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj. Iau informaţiile de la colegi, dar cred că măcar după meci, trebuia să spună cineva că a fost o greşeală. În meci, poate că nu au văzut ce am văzut şi noi. Eu am văzut un fault dur. După meci, au continuat să spună că este cartonaş galben. Cred că este prea mult. Dar bine, nu este treaba mea, e a lor. Dar noi vrem să jucăm corect cu toţi.

(N.r. despre declaraţiile lui Kyros Vassaras) Am fost surprins. Din punctul meu de vedere, a fost cartonaş roşu. Nu putem schimba nimic, e prea târziu. Dar sunt suprins de declaraţiile lui.

Vreau să văd dacă în meciul din această etapă vom avea aceleaşi faulturi şi se va da tot cartonaş galben. Dacă vor da tot un cartonaş galeben, voi fi din nou surprins. Dacă faulturile acestea sunt doar de cartonaş galben, va fi periculos pentru jucători”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și