Închide meniul

Universitatea Craiova, încă un transfer spectaculos. Ofertă de 600.000 de euro pentru un jucător din Liga 1

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 ianuarie 2023, 8:27

Universitatea Craiova, încă un transfer spectaculos. Ofertă de 600.000 de euro pentru un jucător din Liga 1

Universitatea Craiova, încă un transfer spectaculos

Universitatea Craiova, încă un transfer spectaculos / Antena Sport

Universitatea Craiova mai pregăteşte încă un transfer spectaculos. Oltenii au făcut deja o ofertă concretă pentru a treia mutare a iernii, după venirea lui Eugen Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, echipa lui Mihai Rotaru a făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru Raul Opruţ, jucătorul revelaţiei Hermannstadt care a făcut o primă parte de sezon foarte bună.

Universitatea Craiova, încă un transfer spectaculos

Fundaşul a reuşit un assist în cele 23 de jocuri adunate pentru sibieni, în această campanie. Hermannstadt cere 800.000 de euro pentru jucătorul de 24 de ani şi rămâne de văzut dacă cele două cluburi vor ajunge la un numitor comun.

În acest caz, Opruţ ar deveni al treailea transfer al iernii pentru olteni, după ce Alexandru Işfan şi Gjoko Zajkov sunt ca şi semnaţi de clubul lui Rotaru. Pe jucătorul de la FC Argeş, Craiova va plăti 650.000 de euro. piteştenii rămânând şi cu 25% dintr-un eventual transfer.

Primele declaraţii ale lui Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Neagoe a făcut o promisiune uriaşă în conferinţa de presă: vrea să repete performanţa istorică din 1991, când Universitatea Craiova a reuşit să câştige atât titlul, cât şi Cupa României.

Reclamă

”Sper ca împreună să reușim mai mult decât până acum și să avem rezultate bune și foarte bune cum suporterii și-au dorit.

Este posibil ca în această seară (n.r. – marţi seară) să mai apară un jucător nou. Nu este român, este un jucător de echipă națională. Probabil că mâine se va alătura lotului, daca totul decurge așa cum trebuie. Nu o să facem multe transferuri. Ne mai gândim la încă unul. Nu am venit să facem revoluție, să schimbăm jumătate de echipă

Aici am debutat, la Universitatea Craiova, și sunt unul dintre jucătorii care au contribuit la acel event, în 1991. Sper din suflet ca și antrenor să repetăm acele performanțe împreună”, a spus Eugen Neagoe la conferinţa de presă de prezentare.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și