Închide meniul

Primele declaraţii ale lui Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova! Promisiunea uriaşă făcută şi încă un transfer anunţat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 ianuarie 2023, 14:59

Primele declaraţii ale lui Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova! Promisiunea uriaşă făcută şi încă un transfer anunţat

Eugen Neagoe a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova

Antena Sport

Primele declaraţii ale lui Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova. Neagoe a făcut o promisiune uriaşă în conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe vrea să repete performanţa istorică din 1991, când Universitatea Craiova a reuşit să câştige atât titlul, cât şi Cupa României.

Primele declaraţii ale lui Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Sper ca împreună să reușim mai mult decât până acum și să avem rezultate bune și foarte bune cum suporterii și-au dorit.

Aici am debutat, la Universitatea Craiova, și sunt unul dintre jucătorii care au contribuit la acel event, în 1991. Sper din suflet ca și antrenor să repetăm acele performanțe împreună”, a spus Eugen Neagoe la conferinţa de presă de prezentare.

Eugen Neagoe a anunţat încă un transfer, după cel al lui Alexandru Işfan.

Reclamă

„Este posibil ca în această seară să mai apară un jucător nou. Nu este român, este un jucător de echipă națională. Probabil că mâine se va alătura lotului, daca totul decurge așa cum trebuie. Nu o să facem multe transferuri. Ne mai gândim la încă unul. Nu am venit să facem revoluție, să schimbăm jumătate de echipă”, a mai spus Neagoe. 

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Oltenii s-au înţeles cu FC Argeş pentru transferul lui Alexandru Işfan, unul dintre cei mai doriţi atacanţi din LIga 1. Işfan a fost la un moment dat şi în vederile lui Gigi Becali. În vară, Becali ar fi oferit 500.000 de euro pentru atacant, însă oferta a fost refuzată.

Universitatea Craiova a dat prima mare lovitură pe piaţa transferurilor. S-a înţeles cu FC Argeş pentru transferul lui Alexandru Işfan. Oltenii vor plăti 650.000 de euro pentru „perla” Piteştiului, anunţă fanatik.ro. Şi Rapid a fost interesată de Işfan, însă oltenii s-au mişcat mai repede.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Primele declaraţii ale lui Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova
  • Neagoe a făcut o promisiune uriaşă în conferinţa de presă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și