Închide meniul

Universitatea Craiova l-a transferat pe Eduard Florescu! Lovitura dată de echipa lui Mirel Rădoi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 septembrie 2022, 17:40

Universitatea Craiova l-a transferat pe Eduard Florescu! Lovitura dată de echipa lui Mirel Rădoi

Eduar Florescu a semnat cu Universitatea Craiova

Sursa: Facebook Universitatea Craiova

Universitatea Craiova l-a transferat pe Eduard Florescu, mijlocaşul celor de la FC Botoşani. Anunţul a fost făcut de olteni pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi şi-a luat mijlocaş cu care să se bată la titlu. Universitatea Craiova l-a transferat pe mijlocaşul celor de la FC Botoşani, Eduard Florescu. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 ani.

Universitatea Craiova l-a transferat pe Eduard Florescu

Universitatea Craiova a semnat cu Eduard Florescu un contract valabil o perioadă de 2 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. El va purta tricoul cu numărul 14. Noul nostru mijlocaș a evoluat ultima oară la FC Botoșani și a mai jucat, de-a lungul timpului, la FC Argeș, CS Mioveni și FC Viitorul„, a anunţat Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova l-a transferat şi pe Giedrius Arlauskis

Giedrius Arlauskis este noul jucător de la Universitatea Craiova. Portarul în vârstă de 34 de ani a semnat cu gruparea din Bănie şi vine să se lupte pentru titlu cu echipele între buturile cărora a făcut minuni, FCSB şi CFR Cluj.

Arlauskis a revenit în Liga 1, de această dată la Craiova şi ţinteşte al optulea titlu de campion al României. Se va lupta pentru titularizare cu David Lazar. Un an a trecut de la la ultimul meci jucat de Arlauskis, în victoria obţinută de CFR cu Chindia Târgovişte, 1-0, pe 31 august 2021.

Reclamă

Lituanianul s-a mai antrenat în această vară și cu cei de la FC Voluntari și s-a aflat în discuții și cu Petrolul Ploiești, însă niciuna dintre mutări nu s-a concretizat.

Arlauskis era liber de contract din septembrie 2021, când s-a despărțit de CFR Cluj. Atunci, goalkeeper-ul a plecat cu scandal din Gruia, după ce președintele Marian Copilu a fost concediat.

Giedrius Arlauskis a evoluat timp de trei sezoane şi jumătate pentru CFR Cluj, venind de la Watford în 2017. În trecut, acesta a apărat pentru FCSB, între 2014 şi 2015, alături de care a devenit campion. Totodată, alături de Dan Petrescu, acesta a câştigat titlul cu Unirea Urziceni, în 2009.

Reclamă 4 / 0/3

34 de ani are Arlauskis, fiind cotat la 600.000 de euro. Portarul are 23 de selecții și la naționala Lituaniei.

Am ales Craiova pentru a rescrie istoria şi să câştig campionatul cu 4 echipe diferite. Asta este dorinţa mea. Am ales această echipă pentru să cunt şanse mari să câştig campionatul. E un club mare, cu suporteri şi cu tradiţie. Nu a fost greu să aleg Craiova. Negocierile au fost foarte uşoare. Pentru nivelul din România sunt foarte bune condiţiile. Ai tot ce trebuie ca să joci fotbal.

Nu ai de ce să te plângi. Ai tot ce trebuie ca să faci performanţă. Singura dorinţă e să câştig campionatul. O să fac tot ce depinde de mine ca să ajut echipa. Întotdeauna am avut încredere în mine şi cre dăc putem ajunge acolo sus. Până acum am fost adversar aici. Mi-a fost uşor să joc la Craiova. A fost mereu o atmosferă superbă şi m-au motivat tot timpul. Mă bucur că sunt aici şi chiar îmi doresc să vină în număr şi mai mare. Pentru asta, trebuie să ne batem la campionat„, a spus Giedrius Arlauskis după ce a semnat cu Universitatea Craiova.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și