Închide meniul

Prima reacţie a lui Giedrius Arlauskis, după ce a semnat cu Universitatatea Craiova: „Am ales pentru a rescrie istoria! Vreau să câştig campionatul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 septembrie 2022, 21:16

Prima reacţie a lui Giedrius Arlauskis, după ce a semnat cu Universitatatea Craiova: „Am ales pentru a rescrie istoria! Vreau să câştig campionatul!

Giedrius Arlauskis

Captură Universitatea Craiova

Prima reacţie a lui Giedrius Arlauskis, după ce a semnat cu Universitatatea Craiova. Portarul lituanian a venit cu un singur gând: să câştige titlul în România cu a patra echipă diferită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis a devenit campion cu Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj. Vrea să facă acelaşi lucru şi cu Universitatea Craiova.

Prima reacţie a lui Giedrius Arlauskis, după ce a semnat cu Universitatatea Craiova

Am ales Craiova pentru a rescrie istoria şi să câştig campionatul cu 4 echipe diferite. Asta este dorinţa mea. Am ales această echipă pentru să cunt şanse mari să câştig campionatul. E un club mare, cu suporteri şi cu tradiţie. Nu a fost greu să aleg Craiova. Negocierile au fost foarte uşoare. Pentru nivelul din România sunt foarte bune condiţiile. Ai tot ce trebuie ca să joci fotbal.

Nu ai de ce să te plângi. Ai tot ce trebuie ca să faci performanţă. Singura dorinţă e să câştig campionatul. O să fac tot ce depinde de mine ca să ajut echipa. Întotdeauna am avut încredere în mine şi cre dăc putem ajunge acolo sus. Până acum am fost adversar aici. Mi-a fost uşor să joc la Craiova. A fost mereu o atmosferă superbă şi m-au motivat tot timpul. Mă bucur că sunt aici şi chiar îmi doresc să vină în număr şi mai mare. Pentru asta, trebuie să ne batem la campionat„, a spus Giedrius Arlauskis după ce a semnat cu Universitatea Craiova.

S-a făcut transferul lui Giedrius Arlauskis la Universitatea Craiova

Giedrius Arlauskis este noul jucător de la Universitatea Craiova. Portarul în vârstă de 34 de ani a semnat cu gruparea din Bănie şi vine să se lupte pentru titlu cu echipele între buturile cărora a făcut minuni, FCSB şi CFR Cluj.

Reclamă

Negocierile între Mihai Rotaru şi portarul lituanian au decurs fără probleme, iar Arlauskis vine în România să joace sub comanda lui Mirel Rădoi.

Arlauskis revine în Liga 1, de această dată la Craiova şi ţinteşte al optulea titlu de campion al României. Se va lupta pentru titularizare cu David Lazar. Un an a trecut de la la ultimul meci jucat de Arlauskis, în victoria obţinută de CFR cu Chindia Târgovişte, 1-0, pe 31 august 2021.

Lituanianul s-a mai antrenat în această vară și cu cei de la FC Voluntari și s-a aflat în discuții și cu Petrolul Ploiești, însă niciuna dintre mutări nu s-a concretizat.

Reclamă 4 / 0/3

Arlauskis era liber de contract din septembrie 2021, când s-a despărțit de CFR Cluj. Atunci, goalkeeper-ul a plecat cu scandal din Gruia, după ce președintele Marian Copilu a fost concediat.

Giedrius Arlauskis a evoluat timp de trei sezoane şi jumătate pentru CFR Cluj, venind de la Watford în 2017. În trecut, acesta a apărat pentru FCSB, între 2014 şi 2015, alături de care a devenit campion. Totodată, alături de Dan Petrescu, acesta a câştigat titlul cu Unirea Urziceni, în 2009.

34 de ani are Arlauskis, fiind cotat la 600.000 de euro. Portarul are 23 de selecții și la naționala Lituaniei.

Recomandări
  • Prima reacţie a lui Giedrius Arlauskis, după ce a semnat cu Universitatatea Craiova
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și