Închide meniul

Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB: „I-am spus cum stau lucrurile acolo”

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 16:34

Reclamă
Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB: I-am spus cum stau lucrurile acolo”

Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB

Luis Phelipe / Profimedia

Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB. Președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaițer a dezvăluit de discuție a purtat cu tânărul brazilian, care a ajuns abia în această vară la echipa din Copou și care a fost achiziționat deja de vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a transferat pe Luis Phelipe, de la Poli Iași, în schimbul sumei de 200.000 de euro. De asemenea, oficialii echipei din Moldova au păstrat și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al brazilianului.

Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB. Ce a discutat cu președintele de la Poli Iași

Cornel Șfaițer a dezvăluit faptul că i-a explicat „cum stau lucrurile” la FCSB și că l-a sfătuit pe Phelipe să dea tot ce are mai bun în tricoul vicecampioanei. De asemenea, oficialul din Copou i-a recomandat brazilianului să nu meargă în țara sa, în vacanța de iarnă, pentru a fi pregătit să debuteze în tricoul „roș-albaștrilor”.

“Mi-a spus că nu ar fi semnat cu un alt club din România. Ar mai fi aşteptat. Am discutat personal cu el, este şansa lui. I-am explicat cum stau lucrurile la FCSB. I-am spus că trebuie să meargă pregătit acolo. I-am recomandat să nu meargă în Brazilia, să rămână conectat la ce are de făcut. La FCSB trebuie să fii bine pregătit din toate punctele de vedere.

Mental, fizic, psihic. Au şi preparator fizic foarte bun. El a crescut mult la noi şi mai are încă de muncă. Dar am mare încredere în el. S-a mai maturizat, sunt jucători care se maturizează mai târziu. Încă e tânăr, face 23 de ani în februarie.

Reclamă

I-am spus că dacă îşi doreşte să joace la un nivel bun trebuie să fie foarte serios. Are o şansă acum. Avem 20% dintr-un viitor transfer. Şi eu cred în aceste lucruri. De obicei, când am făcut asta la fotbal mi-a ieşit”, a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit fanatik.ro.

Luis Phelipe a ajuns la Poli Iași în această vară, de la formația braziliană Atletico Goianiense. În tricoul moldovenilor a jucat 18 partide, în care a reușit să marcheze 3 goluri și a oferit 3 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 350.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Luis Phelipe, reacție de senzație după transferul la FCSB

După ce a fost transferat de FCSB, Luis Phelipe a dezvăluit faptul că știe multe lucruri despre Gigi Becali, patronul echipei. Brazilianul l-a caracterizat pe latifundiar în câteva cuvinte, iar mesajul acestuia este de-a dreptul senzațional:

Reclamă 4 / 0/3

„Am auzit și văzut foarte multe (n.r. despre Gigi Becali). E un om foarte agitat, în sensul de energic, e un tip foarte intens, pune multă pasiune în tot ceea ce face, cere mereu socoteală jucătorilor.

E benefic acest lucru pentru că, în felul acesta, noi, jucătorii, nu ajungem să ne culcăm pe o ureche. O să căutăm, mereu, să ne perfecționăm. Sunt pregătit pentru tot ce urmează, inclusiv pentru relația cu domnul Becali.”, a spus Luis Phelipe, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și