Închide meniul

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2024, 17:13

Reclamă
Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

LIVE SCORE | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia (21:00)

Alex Mitriţă, în timpul unui meci / Profimedia

Partida dintre Universitatea Craiova și Unirea Slobozia va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 21:00. Duelul contează pentru etapa cu numărul 11 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest meci, Craiova este pe locul al 5-lea în Liga 1, cu 16 puncte. De cealaltă parte, echipa lui Adrian Mihalcea se află pe locul al 14-lea, cu 11 puncte după 10 meciuri jucate.

LIVE SCORE | Universitatea Craiova – Unirea Slobozia (21:00)

Oltenii primesc vizita Unirii după ce, în etapa precedentă de Liga 1, au remizat cu liderul Universitatea Cluj, scor 1-1.

De cealaltă parte, Unirea Slobozia vine după înfrângerea cu Rapid, de pe teren propriu. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-2.

Va fi prima întâlnire directă dintre Universitatea Craiova și Unirea Slobozia. În opinia specialiștilor, oltenii lui Costel Gâlcă sunt favoriți la această partidă.

Reclamă
Reclamă

Echipele probabile:

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău

Costel Gâlcă a făcut un anunţ despre Alexandru Cicâldău. Antrenorul de la Universitatea Craiova a oferit declaraţii despre mijlocaşul transferat de Mihai Rotaru în vară, mărturisind că s-ar putea baza pe serviciile sale, la următorul meci de campionat.

Universitatea Craiova ocupă locul patru, cu 16 puncte, la egalitate cu rivala Dinamo. Oltenii se vor duela cu Unirea Slobozia, luni, de la ora 21:00, iar meciul va fi în format live score, pe AS.ro.

Reclamă

Costel Gâlcă a transmis că Alexandru Cicâldău are şanse să prindă câteva minute pe teren în duelul cu Unirea Slobozia. Antrenorul Universităţii Craiova a transmis că internaţionalul român nu este pus încă la punct cu pregătirea fizică.

De asemenea, Gâlcă a dezvăluit că nici Vladimir Screciu nu este refăcut complet după accidentarea suferită, deşi a evoluat în duelul cu U Cluj.

„O să intre puțin săptămâna aceasta, o să mă uit la Cicâldău. Să vedem cum este, dacă poate să intre în lot. Echipa nu este la același nivel fizic, o să mai avem de așteptat cu unii. Screciu a intrat la Cluj, dar știm că nu este încă la 100%”, a declarat Costel Gâlcă, la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:04

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

18:32

Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani! Legenda din NBA a pierdut lupta cu cancerul

18:30

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit „undă verde”! Anunțul clubului

18:24

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și