Închide meniul

Universitatea Craiova – Voluntari 1-1. Andrei Ivan îi aduce un punct lui Mirel Rădoi, după ce Vitalie Damaşcan a deschis scorul cu un şut superb

Viviana Moraru Publicat: 30 septembrie 2022, 21:00 / Actualizat: 30 septembrie 2022, 23:20

Reclamă
Universitatea Craiova – Voluntari 1-1. Andrei Ivan îi aduce un punct lui Mirel Rădoi, după ce Vitalie Damaşcan a deschis scorul cu un şut superb

Florin Prunea ştie de ce Andrei Ivan nu a fost convocat la naţională

Andrei Ivan, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova – Voluntari 1-1. Trupa lui Mirel Rădoi a remizat pe teren propriu cu formaţia ilfoveană, după ce a fost condusă cu 1-0. Meciul a putut fi urmărit în format live score, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a egalat pentru olteni, printr-un penalty obţinut şi transformat de el, în minutul 72. Iniţial, Vitalie Damaşcan a deschis scorul în minutul 55, cu un şut superb din marginea careului portarului Lazar.

Universitatea Craiova – Voluntari 1-1

Universitatea Craiova a acumulat 18 puncte, graţie remizei din etapa a 12-a, cu Voluntari. Oltenii au avut ocazia deschiderii scorului încă din minutul 30, când Alexandru Creţu a ratat o ocazie uriaşă. Mijlocaşul lui Mirel Rădoi a trimis balonul în bara transversală, din doar câţiva metri.

După golul marcat de Vitalie Damaşcan în minutul 55, Voluntari nu a mai avut ocazii notabile. Universitatea Craiova a restabilit egalitatea, după penalty-ul transformat de Andrei Ivan, în minutul 72. Două minute mai târziu, Dan Nistor şutează într-un adversar, dintr-o poziţie bună, din faţa porţii ilfovenilor.

În următoarea rundă, Universitatea Craiova se va duela cu FC Argeş, în deplasare, în timp ce trupa lui Liviu Ciobotariu îi va întâlni pe cei de la Mioveni, pe teren propriu.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 90: Final de meci în Bănie! Universitatea Craiova remizează cu Voluntari, scor 1-1.

Min. 72: GOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan a egalat, după o lovitură de la 11 metri executată perfect.

Min.55: GOL Voluntari! Damaşcan deschide scorul în Bănie, cu un şut superb din marginea careului.

Reclamă

Min. 45: Se încheie prima repriză de pe „Ion Oblemenco”. Universitatea Craiova şi Voluntari sunt la egalitate, scor 0-0.

Min. 30: Ocazie Universitatea Craiova! Alexandru Creţu trimite balonul în bara transversală, din câţiva metri.

Min. 1: Începe meciul din Bănie, dintre Universitatea Craiova şi Voluntari.

Echipele de start: 

Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu, Papp, Melo da Silva, Mitrea, Bancu – Creţu, Screciu, Nistor – Markovic, Roguljic
Antrenor: Mirel Rădoi

Voluntari: Popa – Meleke, Matricardi, Armaş – Costin, Tavares, Droppa, Aliji – Damaşcan, Nemec, Raţă
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 17 puncte, la egalitate cu Petrolul. Oltenii o pot depăşi pe CFR Cluj în cazul unei victorii cu Voluntari.

De cealaltă parte, trupa lui Liviu Ciobotariu se clasează pe locul 11, cu 12 puncte, după 11 etape scurse din Superligă. Ilfovenii vin după o victorie în runda precedentă, 1-0, în faţa celor de la FC U Craiova 1948.

În sezonul trecut, cele două formaţii s-au întâlnit de patru ori. În sezonul regular, Universitatea Craiova a câştigat partida de pe „Ion Oblemenco”, iar în retur au remizat în deplasare. În play-off, Voluntari s-a impus la scor, 3-1, pe teren propriu, urmând ca returul să fie adjudecat de olteni, scor 1-0.

Mirel Rădoi îl apără pe Nicuşor Bancu, după ce fundaşul a primit un val de critici

Mirel Rădoi îl apără pe Nicuşor Bancu, după valul de critici primite de jucător. Fundaşul Universităţii Craiova a fost pus la zid, după evoluţiile de la echipa naţională.

Mirel Rădoi a comentat criticile primite de Nicuşor Bancu, după ultimele meciuri ale echipei naţionale. Tehnicianul Universităţii Craiova consideră că fundaşul are calităţi ofensive, motiv pentru care urcă în atacul echipei naţionale. În acele momente, flancul său al apărării este lăsat liber.

„Bancu mai are puţin şi se lasă de fotbal şi noi tot vom continua cu aceeaşi discuţie. Din punctul ăsta de vedere, nu am multe de discutat. Nu ştiu ce să zic. Înseamnă că noi toţi cei care am fost acolo, am fost degeaba.

Din punctul ăsta de vedere, pentru noi, într-un sistem cu cinci îi poate fi mai uşor lui Nicuşor pentru că anumite probleme defensive pe care le poate avea pot fi acoperite de un fundaş central. E normal, când vorbim de un jucător într-o linie de patru care este cu calităţi ofensive, mereu are o problemă defensivă.

E normal ca atunci când urci în atac, zona aia va rămâne liberă. Şi noi aveam discuţiile astea cu Nicu şi niciodată nu îl opream la echipa naţională să nu urce. Trebuia să echilibrăm cu un mijlocaş central defensiv, cu un fundaş central. Discuţiile astea sunt interminabile”, a declarat Mirel Rădoi, în timpul unei conferinţe de presă.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

8:57

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și