Închide meniul

Unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid a plecat din Giuleşti! Anunţul făcut de club: „Mult succes!”

Alex Masgras Publicat: 12 august 2024, 16:51

Reclamă
Unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid a plecat din Giuleşti! Anunţul făcut de club: „Mult succes!

Unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid a plecat din Giuleşti! Anunţul făcut de club: "Mult succes!"

Ştefan Pănoiu, alături de foştii săi colegi de la Rapid / Hepta

Unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid a plecat din Giuleşti. Formaţia alb-vişinie a anunţat că s-a despărţit de Ştefan Pănoiu, jucător care evolua pentru Rapid încă din 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noua sa echipă este FC Botoşani, formaţie cu care a semnat un contract valabil pe următorii doi ani.

Unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid, transferat definitiv de FC Botoşani

Considerat de mulţi o mare speranţă a celor de la Rapid, mijlovaşul de 21 de ani a ajuns în Giuleşti de la SCM Rm. Vâlcea, pe vremea când Rapid încă era în Liga 3.

În tricoul alb-vişiniu, Ştefan Pănoiu a evoluat în 126 de meciuri şi a înscris 8 goluri. Sezonul trecut, el a evoluat sub formă de împrumut la U Cluj, iar din această vară va evolua la FC Botoşani, după transferul definitiv la echipa pregătită de Liviu Ciobotariu.

„Rapid s-a despărțit de unul dintre cei mai vechi jucători din lot, acesta transferându-se la FC Botoșani.

Reclamă
Reclamă 4

Ștefan Pănoiu, venit la Rapid în Liga 3, de la SCM Rm. Vâlcea, a evoluat în alb-vișiniu în 126 de meciuri, reușind să înscrie 8 goluri.

Mijlocașul de 21 de ani a fost împrumutat în sezonul trecut la Univeristatea Cluj.

Mult succes, Fane!”, au anunţat cei de la Rapid, pe site-ul oficial.

Reclamă

De asemenea, FC Botoşani a făcut şi ea anunţul:

„Născut pe 23 septembrie 2002, Ștefan Călin Pănoiu este noul jucător al FC Botoșani, urmând a purta tricoul „roș-alb-albastru” în următorii doi ani.

Ultimul club pentru care Ștefan Călin Pănoiu a jucat este Rapid București. Anterior „giuleștenilor”, noul jucător FC Botoșani a evoluat la „U” Cluj. Ștefan Călin Pănoiu a evoluat la toate echipele Under ale României, iar în prezent este component al naționalei U21 a României.

Bun venit în familia FC Botoșani și mult succes, Ștefan Călin Pănoiu!”, au scris şi cei de la FC Botoşani, pe site-ul oficial.

Dan Şucu, şedinţă de urgenţă cu Neil Lennon

Dan Şucu l-a băgat în şedinţă de urgenţă pe Neil Lennon, după ce Rapid s-a încurcat şi cu Gloria Buzău. Acţionarul majoritar al giuleştenilor i-a dat un ultimatum antrenorului nord-irlandez.

Rapid are un început dezastruos de sezon, fiind singura echipă fără victorie din Liga 1, după cinci etape disputate. În ultima etapă, giuleştenii au remizat cu Gloria Buzău, scor 1-1.

Dan Şucu a avut o discuţie cu Neil Lennon, imediat după meciul cu Gloria Buzău, notează fanatik.ro. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a fost extrem de nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, motiv pentru care a ales să îl bage „în şedinţă” pe tehnicianul nord-irlandez.

Deşi au existat zvonuri conform cărora Neil Lennon ar putea fi demis, sursa citată anterior notează faptul că Dan Şucu îi oferă în continuare încredere antrenorului.

Şucu i-a dat un ultimatum lui Lennon, urmând ca acesta să rămână antrenorul Rapidului, cel puţin până la derby-ul cu Dinamo, din etapa următoare. Partida se va disputa duminică, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro. În cazul în care giuleştenii vor pierde şi duelul cu „câinii”, atunci Lennon ar putea fi demis.

Neil Lennon a preluat-o pe Rapid în această vară şi în cinci meciuri bifate pe banca giuleştenilor, a acumulat doar patru puncte. Formaţia de sub Grant a remizat cu UTA, CFR Cluj, Sepsi şi Gloria Buzău şi a fost învinsă de Petrolul.

În cazul în care va decide să-i rezilieze contractul lui Neil Lennon, Dan Şucu va trebui să-i plătească acestuia o avere. 1,5 milioane de euro va încasa nord-irlandezul, dacă va fi demis de la Rapid.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:41

Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga. Anunţul lui Charalambous: „A suferit o accidentare”

19:30

„L-a dezamăgit pe Ange Postecoglou” Concluzii dure ale englezilor după prestaţia lui Radu Drăguşin din Tottenham – Bayern 2-3

19:28

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

19:06

LIVE SCOREPetrolul – Universitatea Cluj 0-0. Duel încins la Ploieşti. Ocazii la ambele porţi

18:51

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

18:31

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și