Închide meniul

Dan Şucu, şedinţă de urgenţă cu Neil Lennon! Decizia luată după startul dezastruos de sezon de la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 13:32

Reclamă
Dan Şucu, şedinţă de urgenţă cu Neil Lennon! Decizia luată după startul dezastruos de sezon de la Rapid

Dan Şucu, şedinţă de urgenţă cu Neil Lennon

Dan Şucu şi Neil Lennon/ Colaj Hepta

Dan Şucu l-a băgat în şedinţă de urgenţă pe Neil Lennon, după ce Rapid s-a încurcat şi cu Gloria Buzău. Acţionarul majoritar al giuleştenilor i-a dat un ultimatum antrenorului nord-irlandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid are un început dezastruos de sezon, fiind singura echipă fără victorie din Liga 1, după cinci etape disputate. În ultima etapă, giuleştenii au remizat cu Gloria Buzău, scor 1-1.

Dan Şucu, şedinţă de urgenţă cu Neil Lennon

Dan Şucu a avut o discuţie cu Neil Lennon, imediat după meciul cu Gloria Buzău, notează fanatik.ro. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a fost extrem de nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, motiv pentru care a ales să îl bage „în şedinţă” pe tehnicianul nord-irlandez.

Deşi au existat zvonuri conform cărora Neil Lennon ar putea fi demis, sursa citată anterior notează faptul că Dan Şucu îi oferă în continuare încredere antrenorului.

Şucu i-a dat un ultimatum lui Lennon, urmând ca acesta să rămână antrenorul Rapidului, cel puţin până la derby-ul cu Dinamo, din etapa următoare. Partida se va disputa duminică, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro. În cazul în care giuleştenii vor pierde şi duelul cu „câinii”, atunci Lennon ar putea fi demis.

Reclamă
Reclamă 4

Neil Lennon a preluat-o pe Rapid în această vară şi în cinci meciuri bifate pe banca giuleştenilor, a acumulat doar patru puncte. Formaţia de sub Grant a remizat cu UTA, CFR Cluj, Sepsi şi Gloria Buzău şi a fost învinsă de Petrolul.

În cazul în care va decide să-i rezilieze contractul lui Neil Lennon, Dan Şucu va rebui să-i plătească acestuia o avere. 1,5 milioane de euro va încasa nord-irlandezul, dacă va fi demis de la Rapid.

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid, chiar dacă echipa sa nu a câştigat niciun meci în primele 5 etape. Lennon a spus că a venit să stea pe termen lung la Rapid.

Reclamă

„Trebuia să fructificăm șansele pentru că orice se poate întâmpla în fotbal. Aveam nevoie de golul doi. Lovitura liberă din care a ieșit penalty-ul nu a fost. Sunt mulțumit cu Siegrist și Mendes, care are crampe.

Muncim bine, dar nu marcăm. Reacția noastră după gol a fost bună. Acel gol a distrus echipa. Ne creăm ocazii, ne lipsește încrederea. Nu suntem departe de a găsi formula ideală. E un pic de mahmureală la echipă.

Sunt aici pentru a rămâne pe termen lung. Nu trebuie să se întâmple nimic, să se schimbe nimic. Trebuie să creăm ceva solid. Cum să plec după patru etape? Nu cred că este corect să ne gândim la asta.

Avem un obiectiv. Trebuie să fim în primele șase. De ce nu să câștigăm titlul? Este dificil. Sunt multe echipe bune„, a declarat Neil Lennon, la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:08

Cine va arbitra Supercupa Europei! Real Madrid şi Atalanta luptă pentru primul trofeu european al sezonului

14:44

Gică Hagi, gata să dea lovitura la Farul! Una dintre vedetele echipei, la un pas de un transfer uriaş! Florin Manea a confirmat

14:38

„Cine nu şi-ar dori să-i cânte imnul Champions League?” Charalambous şi Lixandru, ultimele detalii înainte de FCSB – Sparta Praga

14:13

Cine este noul „star” de la Universitatea Craiova! Jucătorul remarcat, după ce oltenii au urcat pe primul loc: „Cel mai bun!”

14:05

Jurații Chefi la cuțite au încântat publicul Summer Well Festival: ”Au fost trei zile extraordinare la Domeniul Știrbey”

13:46

CFR Cluj a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Petrescu răsuflă uşurat şi îi face loc în echipa de start

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!” 4 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 5 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 6 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român
Citește și