Închide meniul

UTA Arad a mai făcut un transfer! Andrej Fabry a semnat cu echipa lui Mircea Rednic

Alex Masgras Publicat: 29 iunie 2023, 14:58

Reclamă
UTA Arad a mai făcut un transfer! Andrej Fabry a semnat cu echipa lui Mircea Rednic

Oţelul - UTA, LIVE TEXT, 18:30

Mircea Rednic, antrenor UTA Arad / Hepta

UTA Arad a mai făcut un transfer! Andrej Fabry, mijlocaş central în vârstă de 26 de ani, este cel mai nou jucător al formaţiei antrenate de Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabry, care vine din postura de jucător liber de contract, după ce a evoluat ultima oară la Skalica, în prima ligă a Slovaciei, este al şaselea transfer realizat de arădeni în această vară.

UTA Arad a mai făcut un transfer! Andrej Fabry a semnat cu echipa lui Mircea Rednic

În vârstă de 26 de ani, Andrej Fabry este un mijlocaş central ofensiv, iar în ultimul sezon a evoluat în 35 de meciuri pentru cei de la Skalica, în toate competiţiile. El a marcat 12 goluri şi a dat 5 pase de gol.

Anunţul aducerii lui Fabry la Arad a fost făcut pe site-ul oficial al clubului:

„Andrej Fabry este noul jucător al UTA-ei!

Reclamă

Mijlocașul central de profil ofensiv în vârstă de 26 de ani vine din prima ligă a Slovaciei, de la Skalica. A evoluat în sezonul precedent 35 de meciuri în toate competițiile, a reușit 12 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Născut pe 1 martie 1997, la Topoľčany, în Slovacia, Fabry măsoară 1.77 și poate evolua atât în mijlocul terenului, cât și în partea partea dreaptă.

A evoluat în carieră pentru FC Nitra, Dunajska Streda, SKF Sered și Skalica în Slovacia și Jablonec, în Cehia.

Reclamă 4 / 0/3

A adunat patru selecții pentru naționala de tineret a Slovaciei, pentru care a debutat în 2018.

Îi urăm mult succes la Arad și cât mai multe realizări!”, au anunţat cei de la UTA Arad, pe site-ul oficial.

Pe lângă Andrej Fabry, UTA Arad i-a mai transferat pe Marko Roganovic, Goldberg Cooper, Cătălin Carp, Denis Dumitraşcu şi Ahmad Mendes Moreira.

Mircea Rednic l-a făcut praf pe Adrian Petre! Tehnicianul arădenilor a criticat alegerea atacantului

Mircea Rednic a criticat alegerea lui Adrian Petre de a semna cu FC Hermannstadt. Tehnicianul formației din Arad este de părere că jucătorul a refuzat UTA doar din cauza salariului care îi era oferit.

„Noi nu avem nevoie de jucători care își doresc doar salariu. Uitați-vă la exemplul Adi Petre. Avea un contract, la două luni i se mărea și nu se mărea cu 500. Putea să ajungă la mai mult decât a câștigat el aici. Și n-a acceptat. S-a dus la alt club, care poate i-a dat cu 1.000 sau 2.000 mai mult decât noi.

El a vrut siguranță, să aibă contract. Aici i s-a propus contract în care să câștige bani, dar să facă performanță. 3.000! Și în două luni făcea 5.000. Peste alte două luni, 7.000. După aia, avea goluri, assist-uri, avea de toate. El vine după o perioadă în care n-a prea jucat și pe unde a fost a plecat cum a plecat.

Ești utist, ești arădean numai când ți se dau bani? Eu vreau de la jucătorii care vin să câștige bani prin rezultate. Totuși, un salariu peste 5.000 de euro este un salariu bun”, a spus antrenorul, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și