Închide meniul

Mircea Rednic l-a făcut praf pe Adrian Petre. „Noi nu avem nevoie de jucători care își doresc doar salariu”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2023, 18:36

Mircea Rednic l-a făcut praf pe Adrian Petre. Noi nu avem nevoie de jucători care își doresc doar salariu”

Mircea Rednic îl face praf pe Adrian Petre

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

Mircea Rednic l-a făcut praf pe fostul jucător de la UTA, Adrian Petre! Tehnicianul arădenilor a criticat dur alegerea fostului atacant al „textiliștilor”, de a semna cu cei de la Hermannstadt. Fotbalistul era liber de contract după despărțirea de Levadiakos, dar a refuzat oferta celor de la UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul trecut și pe la FCSB a fost deja prezentat oficial de cei de la FC Hermannstadt, iar acest lucru a fost taxat de Mircea Rednic, care consideră că fotbalistul în vârstă de 25 de ani a semnat cu formația din Sibiu doar pentru bani.

Mircea Rednic l-a făcut praf pe Adrian Petre! Tehnicianul arădenilor a criticat alegerea atacantului

Mircea Rednic a criticat alegerea atacantului, de a semna cu FC Hermannstadt. Tehnicianul formației din Arad este de părere că jucătorul a refuzat UTA doar din cauza salariului care îi era oferit.

„Noi nu avem nevoie de jucători care își doresc doar salariu. Uitați-vă la exemplul Adi Petre. Avea un contract, la două luni i se mărea și nu se mărea cu 500. Putea să ajungă la mai mult decât a câștigat el aici. Și n-a acceptat. S-a dus la alt club, care poate i-a dat cu 1.000 sau 2.000 mai mult decât noi.

El a vrut siguranță, să aibă contract. Aici i s-a propus contract în care să câștige bani, dar să facă performanță. 3.000! Și în două luni făcea 5.000. Peste alte două luni, 7.000. După aia, avea goluri, assist-uri, avea de toate. El vine după o perioadă în care n-a prea jucat și pe unde a fost a plecat cum a plecat.

Reclamă

Ești utist, ești arădean numai când ți se dau bani? Eu vreau de la jucătorii care vin să câștige bani prin rezultate. Totuși, un salariu peste 5.000 de euro este un salariu bun”, a spus antrenorul, în cadrul unei conferințe de presă.

Chiar dacă a fost crescut de cei de la UTA Arad, Adrian Petre a semnat cu cei de la FC Hermannstadt. Sibienii i-au oferit fotbalistului un contract valabil pe un sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă un an. De-a lungul carierei, Petre a mai fost legitimat la: Atletico Arad, UTA Arad, Esbjerg, FCSB, Cosenza, Farul Constanța și Levadiakos.

În sezonul 2022-2023, Adrian Petre a jucat pentru Farul în 3 meciuri şi a marcat două goluri. În urmă cu trei ediţii de campionat a fost titular în 8 partide pentru UTA, dar nu a reuşit să înscrie vreun gol.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Petre a fost prezentat oficial

„Bine ai venit, Adrian Petre!

Adrian Petre este un vârf de atac în vârstă de 25 de ani, cotat la suma de 400.000 euro pe site-urile de specialitate. Adrian a bifat 15 selecții pentru Echipa Națională a României U21. A înscris 5 goluri, unul dintre ele fiind chiar la turneul final EURO 2019, împotriva Croației U21. Este format la centrul de copii și juniori al UTA Arad. Adrian Petre a mai evoluat în carieră pentru Esbjerg (DAN), FCSB, Cosenza (ITA), UTA Arad, Farul Constanța și Apolon Levadakios (GRE)”, se arată în comunicatul oficial postat de oficialii de la Hermannstadt

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și