Închide meniul

UTA Arad – Petrolul Ploieşti 1-0! Victorie uriaşă pentru echipa lui Mircea Rednic în lupta pentru play-off

Alex Masgras Publicat: 24 februarie 2024, 16:00

Reclamă
UTA Arad – Petrolul Ploieşti 1-0! Victorie uriaşă pentru echipa lui Mircea Rednic în lupta pentru play-off

UTA Arad - Petrolul Ploieşti 1-0

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Profimedia

UTA Arad – Petrolul Ploieşti va fi LIVE SCORE (14:00) pe AS.ro. Echipa lui Mircea Rednic păstrează şanse mari pentru un loc în play-off, după victoria cu 1-0 de pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul marcator al „Bătrânei Doamne” a fost Marcelo Freitas, care a înscris în prelungirile primei reprize. UTA a depăşit-o pe Petrolul în clasament şi a urcat pe locul 7, fiind la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt, ocupanta locului 6.

UTA Arad – Petrolul Ploieşti 1-0

Update 16:00: Fluier final în UTA – Petrolul 1-0. Echipa lui Mircea Rednic a obţinut o victorie uriaşă în lupta pentru play-off.

Min. 45+1: UTA – Petrolul 1-0. Portarul Zima nu a reuşit să respingă eficient lovitura liberă executată de Johana Omondi şi Marcelo Freitas a deschis scorul la ultima fază a primei reprize.

Min. 1: A început meciul dintre UTA şi Petrolul.

Reclamă

Primul duel al zilei din Liga 1 se anunţă extrem de interesant. Lupta pentru play-off este extrem de strânsă în acest moment, iar UTA şi Petrolul au în continuare şanse mari pentru a prinde un loc în primele şase echipe la finalul sezonului regulat.

Petrolul Ploieşti, echipa oaspete, se află pe locul 7, cu 35 de puncte, în timp ce UTA se află pe locul 9, cu 34 de puncte. Locul 6 este ocupat de FC Hermannstadt, cu 37 de puncte, dar echipa lui Marius Măldăruşanu a jucat deja etapa aceasta. Sibienii s-au impus cu 1-0 în meciul cu FCU Craiova. În partida tur, de pe stadionul Ilie Oană, Petrolul şi UTA au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Echipele de start în UTA Arad – Petrolul Ploieşti

Reclamă 4 / 0/3

UTA Arad: Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, Rodrigues – De Freitas, Mihai, Fabry – Micovschi, Luckassen, Omondi
Rezerve: Kucher, R. Pop, Stanciu, Iurasciuc, A. David, Ignacio Lopez Varela, Joao Pedro Almeida, Vulturar, R. Trif, Tudorie, V. Morar
Antrenor: Mircea Rednic

Petrolul Ploieşti: Zima – Garutti, Takayuki Seto, Huja – L. Dumitriu, Hanca, Jair, Țicu – Ișfan, Berisha, Musi
Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Radu, Bratu, Jyry, G. Grozav, Răducan, Dumitrache, D. Paraschiv, Irobiso
Antrenor: Florin Pîrvu

Mircea Rednic, savuros la conferinţa de presă

Mircea Rednic a avut un discurs savuros la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Petrolul Ploieşti. În urmă cu câteva zile, „Puriul” a ajuns la spital, după noi probleme de sănătate. În luna august a anului trecut, Rednic a suferit un infarct, după meciul cu FCSB. Atunci, el a fost operat şi i s-a montat un stent la inimă.

Din fericire, Mircea Rednic nu a avut probleme grave. El a simţit o uşoară stare de ameţeală şi i s-a efectuat un control. La conferinţa de presă, Rednic a fost într-o stare foarte bună şi s-a ţinut de glume înaintea meciuui cu Petrolul:

„Aici nu mai pot să fac un control sau ceva. Am intrat în spital, deja toată lumea se agita. Toate fetele frumoase din spital şi pacientele… toate au venit să mă vadă.

A fost o ameţeală care a apărut aşa din senin. Nu uitaţi că noi după meci am venit cu autocarul şi nu ştiu dacă mi-a făcut bine.

Ce, voi nu ameţiţi? Ce Dumnezeu? Toată lumea mai are probleme şi acum nu trebuie să facem un caz. Dacă Doamne-Doamne face un semn, n-am ce să fac. N-avem ce să facem. Când ţi-e scris, te duci. Dar nu e cazul, aşa că nu (n.r. râde), încă n-aţi scăpat de mine”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Petrolul Ploieşti.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și