Închide meniul

Mircea Rednic, savuros la conferinţa de presă: „Toate fetele din spital au venit să mă vadă”

Alex Masgras Publicat: 22 februarie 2024, 17:23

Reclamă
Mircea Rednic, savuros la conferinţa de presă: „Toate fetele din spital au venit să mă vadă

Mircea Rednic, concluzie amară pentru Adrian Mititelu

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / Youtube UTA Arad

Mircea Rednic a avut un discurs savuros la conferinţa de presă. Antrenorul celor de la UTA a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Petrolul Ploieşti, de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câteva zile, „Puriul” a ajuns la spital, după noi probleme de sănătate. În luna august a anului trecut, Rednic a suferit un infarct, după meciul cu FCSB. Atunci, el a fost operat şi i s-a montat un stent la inimă.

Mircea Rednic, savuros la conferinţa de presă:

Din fericire, Mircea Rednic nu a avut probleme grave. El a simţit o uşoară stare de ameţeală şi i s-a efectuat un control. La conferinţa de presă, Rednic a fost într-o stare foarte bună şi s-a ţinut de glume înaintea meciuui cu Petrolul:

„Aici nu mai pot să fac un control sau ceva. Am intrat în spital, deja toată lumea se agita. Toate fetele frumoase din spital şi pacientele… toate au venit să mă vadă.

A fost o ameţeală care a apărut aşa din senin. Nu uitaţi că noi după meci am venit cu autocarul şi nu ştiu dacă mi-a făcut bine.

Reclamă

Ce, voi nu ameţiţi? Ce Dumnezeu? Toată lumea mai are probleme şi acum nu trebuie să facem un caz. Dacă Doamne-Doamne face un semn, n-am ce să fac. N-avem ce să facem. Când ţi-e scris, te duci. Dar nu e cazul, aşa că nu (n.r. râde), încă n-aţi scăpat de mine”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Petrolul Ploieşti.

După 26 de etape, UTA Arad se află pe locul 9, cu 34 de puncte, la un singur punct de Petrolul Ploieşti, adversara din această etapă şi ocupanta locului 6, ultimul loc care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii 1.

Harlem Gnohere ştie ce antrenor ar putea să o salveze pe Dinamo

Harlem Gnohere nu a uitat-o pe Dinamo şi a dezvăluit ce antrenor ar putea să o salveze. Fostul atacant din Liga 1 a transmis că Mircea Rednic este cel mai bun tehnician pe care „câinii” l-ar putea avea. De asemenea, „Bizonul” a oferit declaraţii şi despre FCSB, echipă pe care speră să o vadă campioană la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Harlem Gnohere a fost adus în Liga 1 de Mircea Rednic, în 2015. Timp de un sezon şi jumătate, atacantul francez a jucat la Dinamo, urmând ca ulterior, în iarna lui 2017, să fie transferat de FCSB, pentru care a jucat trei sezoane şi jumătate, până în 2020.

„FCSB sper că va fi campioană, iar Dinamo trebuie să se salveze. După ce am plecat eu de la Dinamo a venit ghinionul. Din punctul meu de vedere, cel mai bun antrenor pe care l-ar putea avea Dinamo e Mircea Rednic”, a declarat Harlem Gnohere, conform sport.ro.

Harlem Gnohere, ajuns la 34 de ani, evoluează în prezent la FC Flenu, echipă din ligile de amatori ale Belgiei. Acesta a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2017-2018, cu 15 goluri marcate, în 31 de meciuri bifate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și